2777
2789
عنوان

چروک صورت تو سن کم

502 بازدید | 19 پست

کسی هست؟۲۶ سالمه صورتم کلی چروک ریز افتاده و کلی شل شده .کسی بوده ک این مدل چروکو درمان کرده باشه؟به جز بوتاکس

بدنم انگار تو تولید کلاژن ایست کرده جدیدن دستام هم کلی چروک شده آخه چرااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر کوچیکم ۸سالشه خط لبخند داره😐از خشکی شدید پوسته مرتب هم مرطوب کننده میزنم ولی فایده نداره شما آبرسان و کرم های مخصوص استفاده کن تا عمیق نشن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دختر کوچیکم ۸سالشه خط لبخند داره😐از خشکی شدید پوسته مرتب هم مرطوب کننده میزنم ولی فایده نداره شما آ ...

خیر سرم داشتم استفاده میکردم سد دفاعی پوستم افتضاح شده بود یکم داشت جون می‌گرفت رفتم چشممو لیزیک کردم نمی‌دونستم انقد بعدش مراقبتاش سنگینه تا یک ماه هیچ نوع محصول مراقبت پوستی نباید بزنم اوضاع پوسنم خیلی بده دارم دق میکنم و اشتباهی کردم عمل کردم

من دور لبهام  مثل پیرزن ها نه ها یکی راست یکی چپ... یکی رو پیشونی تازه اومده...روی طرف راستم&n ...

میگن از خشکی زیاده من پوستم خودش دهیدراته بود .الآنم لیزیک کردم تا یک ماه نمیتونم هیچ محصولی بزنم ب پوستم فقط خدا به دادم برسه