2777
2789
عنوان

برای جهازیه کدوم یک از این مبل های کلاسیک خوشگله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6670 بازدید | 59 پست

اینا خیلیی بزرگن 

باید یه سالن ۲۰۰ متری داشته باشی که قشنگ بشه 

یا مینیمال بگیر یا فرانسوی

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افتضاحترین چیزی ک میتونی بخری😷😷😷😷😷🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

چرا ؟؟

هیچی مدل خوب پیدا نمیکنم تو بازار ،دلم میخواد گریه کنم مدل های بهتر قیمتشون از ۱۰۰ میلیون بیشتره 

سلام عزیزم توام خوبی 

قربونت بشم کههه

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
چرا ؟؟ هیچی مدل خوب پیدا نمیکنم تو بازار ،دلم میخواد گریه کنم مدل های بهتر قیمتشون از ۱۰۰ میلیون بی ...

منم دقیقا مثل شما چند وقت بود درگیر مبل بودم 

مبلهای فرانسوی من قیمت کردن با نهاخوری ۸ نفره ۱۵۰ میگفتن ب نظرم تو این سبک دوست داشته باشین فرانسوی خیلی بهتره 

من خودم مجبوری نئوکلاسیک گرفتم خیلی خیلی پشیمونم خیلیاااا

چرا ؟؟ هیچی مدل خوب پیدا نمیکنم تو بازار ،دلم میخواد گریه کنم مدل های بهتر قیمتشون از ۱۰۰ میلیون بی ...

Moble_yucca رو تو اینستا سرچ کن 

برو قسمت فالووینگ ها 

پیج چندتا مبل هست اونارو ببین

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خوشگله ، ولی رنگ روشن مراقبتش سخته .چند خریدی؟ مدل های بهتر قیمتشون از صد به بالاست اون قیمتو نمیرس ...

4 ماه یپش 80 گرفتم.. الان حتما قیمتش بالا رفته.. 

نه عزیزم کثیف نمیشن.. حتی دستک های پردمو با پارچه مبلم ست کردم.. از ویرانی شاندیز مشهد خریدم.. ا

منمُ راه منمُ مقصد... :)