2777
2789
عنوان

تنبلی یا افسردگی

147 بازدید | 20 پست

نتونین کاری کنین انگیزه سرکار رفتن خونه تمیز کردن درس خوندن نداشته باشین و بخاطرش ناراحت باشین حتی گاهی از اینکه نمیتونین تختون مرتب کنین ناراحت باشین ولی  نتونین کاری کنینو گریه کنین این اسمش تنبلیه؟ خسته شدم 😭

لا حول ولا قوة الا بالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگیه 

هیچکس درکم نمیکنه همه بهم میگن احمق یا تنبل ولی بخدا هیچ انگیزه ای برای تلاش کردن ندارم بعضی وقتا دلم میخواد فقط بخوابم و اون روزم تموم شه بعد دوباره بیدار میشم روز از نو حالم از اینکه از خواب بیدار میشم بهم میخوره بعضی وقتا خانوادم برام قیافه میگیرن یا مسخرم میکنن خیلی میخوابن

لا حول ولا قوة الا بالله 
من دقیقا همین طورم و واقعا دارم نگران میشم میخوام ولی نمیتونممممم

از صبحه  یه پتو نمیتونم مرتبش کنم ولی دو ساعته همینطوری دارم گریه میکنم 😑😭 میدونم باید پاشم خونرو مرتب کنم ولی نمیتونم

لا حول ولا قوة الا بالله 
از صبحه  یه پتو نمیتونم مرتبش کنم ولی دو ساعته همینطوری دارم گریه میکنم 😑😭 میدونم باید پاشم خ ...

من گریه نمیکنم ولی روح روانم بهم ریخته

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من گریه نمیکنم ولی روح روانم بهم ریخته

من حتی  صبحانه که میخورم  با خودم میگم چرا باید صبحانه بخورم یا نکنه کسی ناراحت شه من چیزی میخورم بگه وقتی کار نمیکنه  غذا میخوره حتی بعضی وقتا از خوابیدنم خجالت میکشم

لا حول ولا قوة الا بالله 
من انگار افکارم جایی دیگست انگار نمیتونم اطرافم رو ببینم  واسه همین کارام رو انجام نمیدم

اونم دارم موقع حموم کردن ظرف شستن جارو کردن خیلی از این فکرا دارم

لا حول ولا قوة الا بالله 
اونم دارم موقع حموم کردن ظرف شستن جارو کردن خیلی از این فکرا دارم

خیلی بده یهو وسط کار آدم به خودش میاد میبینه اصلا نمیدونه چیکار میکنه

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
 هیچکس درکم نمیکنه همه بهم میگن احمق یا تنبل ولی بخدا هیچ انگیزه ای برای تلاش کردن ندارم بعضی و ...

کلا مردم کوبیدن و دوست دارن عزیزم یا حسودی یا کوبیدن و تحقیر کردن. پیش روانشناس نمیری؟