2777
2789
عنوان

قد ۱/۷۰ واسه پسر از نظر شما چچوره

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷۰ هستم تو خونه هم جوراب های لژ مخفی هست 

تو دختری این قد واسه تو خوبه واسه من ضایس بعضی وقتا میگم خودم بکشم بخاطر قدم دخترا رو میبینم غصه میخورم اخه الان همه دخترا میگن پسر قد بلند میخایم 😔😔😔😔

تو دختری این قد واسه تو خوبه واسه من ضایس بعضی وقتا میگم خودم بکشم بخاطر قدم دخترا رو میبینم غصه میخ ...

عیبی نداره داداش دیگه ژن هست پسرم ۵ سالشه نسبت به هم سن هاش بلندتره

سکوت می کنم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بله دوست دارم بلندتر بود، ولی خب اخلاقشو خیلی پسندیده بودم. اختلاف قدیمون کمه، من ۱۶۶ هستم ولی وقتی ...

کلی دوسش داری ؟اخه یه بار یه زنی از قد شوهرش ناراضی بود بهش خیانت کرد از اون موقع یه جوری شدم مث دیونه ها شدم 

کوتاهی دیگه بدبخت برو خودتو بکش...اخه تو هیچ قابلیت دیگه ای نداری؟ چه اهمیتی داره دخترا درموردت چی ف ...

من اصلا تحمل مسخره شدن ندارمروم نمیشه توی جمع بلند بشم یا چیزی بگم میترسم بهم انگ کوتوله بودن بزنن 😔😔😔😔

کلی دوسش داری ؟اخه یه بار یه زنی از قد شوهرش ناراضی بود بهش خیانت کرد از اون موقع یه جوری شدم مث دیو ...

آره بابا دوسش دارم. خیلی آدم خوبیه. فقط و فقط دوسدارم قدش کمی بلندتر بود به خودش نمی گم که ناراحت نشه سعی دارم کفشای بلند واسش انتخاب کنیم