2777
2789

برای جهازم پارسال بوفه و ساعت برنز با حرف مادرم خریدم خیلی پشیمونم خودم کنسول دوست داشتم، باید لوستر هم برنزی بخرم؟

مبل راحتی میخوام بخرم دیگه ست هم نشه چیکار کنم اعصابم خرابه ، هرچی میخرم بعدش پشیمون میشم تا حالا نشده از خریدم راضی و خوشحال باشم.( عقل که نباشد جان در عذاب است ؛ دقیقا حال منو توصیف میکنه)

بوفه هم امکان تعویض وفروشش نیست پدرم قبول نمیکنه میگه چراخریدی که دوباره بفروشی😭😭

من تجربه جهاز خریدن ندارم ولی بوفه از مد افتاده نیست؟ 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سلیقه ای ولی من نمیپسندم  هیچیتو دیگه با برنزت ست نکن    بقیه چیزا با سلیقه خودت بگیر  بعدا اونارو   چیدی  دیدی بده میفروشی    و عوض میکنی !اگر نو و دست نخوردس فکنم طرف پس بگیره  

عزیزم سلیقه ای ولی من نمیپسندم  هیچیتو دیگه با برنزت ست نکن    بقیه چیزا با سلیقه خود ...

بعد یک سال فکر نکنم پس بگیره

از این طرف بوفمو همه اقوام دیدن ، پدرمم که بدتر دعوامون میکنه میگه عقل ندارین همون اول نمیخریدی ، دیگه خریدی تموم شده

بعد یک سال فکر نکنم پس بگیره از این طرف بوفمو همه اقوام دیدن ، پدرمم که بدتر دعوامون میکنه میگه عقل ...

دیگه چاره نداری  خوهشا  دیگه چیزی برنزی نخر   بزار همینا باشه بقیشو ب  انتخاب خودت بگیر  اینارو بعدا دوس نداشتی  تو زندگیت عوض میکنی  چاره نیس

بعد یک سال فکر نکنم پس بگیره از این طرف بوفمو همه اقوام دیدن ، پدرمم که بدتر دعوامون میکنه میگه عقل ...

حالا ایرادی نداره یه مدت استفاده کن بوفه رو ...بعد بفروشش

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨