2777
2789

من ۳بار بیبی زدم هر بار هاله صورتی انداخت ولی همیشه زودتر و پررنگتر میشه دیروز زدم بعد ۱۰دیقه افتاد

الان خونریزی دارم دل درد و کمردرد هم دارم فکر کردم 

باز دوباره  الان ی بیبی چک زدم گفتم ببینم هی هاله میندازه

انداخت😭😭😭 تازه این سومین ادرارم بود 

میشه باردار باشم و خونریزی داشته باشم؟ یعنی داره سقط میشه؟ آزمایش بدم نشون میده؟ 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم اگر منتظر نی نی هستی نگران نباش استرس نمیذاره حامله بشی متاسفانه بی بی چک باید بلافاصله کمتر از یک دقیقه هاله بندازه هاله ای که واضح باشه من هفت سال منتظر نی نی بودم فکر نکنم کسی اندازه من بی بی چک خریده باشه آخرها دیگه قایکمی تو اداره میزدم .... چقدر گریه میکردم ... ولی بلاخره شد الان دو تا کوچول دارم خدارو صدهزار بار شکر ای وی اف الان دیگه هست همه مادر میشن .... ان شاله اگه منتظری زودی حاجت بگیری الان ماه شعبانه به حق همین ماه .... من روز تولد حضرت علی فهمیدم حامله ام نذر کردم اسمشو گذاشتم علی

آخی احتمالا بارداری شیمیایی بوده عزیزم  این دوران هم میگذره مطمئنم سریع باردار میشی

ممنونم🥲

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

عزیزدلم اگر منتظر نی نی هستی نگران نباش استرس نمیذاره حامله بشی متاسفانه بی بی چک باید بلافاصله کمتر ...

ممنونم که امید بهم میدی خدا بچه هاتو حفظ کنه 

من خداروشکر مشکل خاصی ندارم 

دیروز بعد ۱و۲دیقه انداخت ولی تو تاپیک عجله کردم نوشتم ۱۰دیقه 

۳بار زدم تو ۳روز بار اول بعد ۱ساعت بار دوم بعد ۱۰دیقه بار سوم بعد ۲دیقه 

امروز افتادم خونریزی بعد الانم بیبی چکم دوباره مثبت شد 

الان آزمایش بدم مشخص میشه باردار بودم مثلا شیمایی بوده یا هستم و خونریزی دارم؟