2777
2789
عنوان

عفونت زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر بار رفتم دکتر برا شوهرمم قرص میداد...  مردا چطور غفونت میگیرن؟  که منتقل میکنن ما؟&n ...

یبار دکتر به شوهرم گفت از طریق سرویس بهداشتی عمومی عفونت گرفتی و انتقال دادی عفونت قارچی

من هر بار رفتم دکتر برا شوهرمم قرص میداد...  مردا چطور غفونت میگیرن؟  که منتقل میکنن ما؟&n ...

از خودمون میگیرن دیگه 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یبار دکتر به شوهرم گفت از طریق سرویس بهداشتی عمومی عفونت گرفتی و انتقال دادی عفونت قارچی

واااای منم به واسطه شغلی که شوهرم داره از سرویس عمومی استفاده میکنه

وای من انقد به خودم میرسم پاپ اسمیر امسال انجام دادم... اصلا لباس زیر نمیپوشم تو خونه لباسام حتما با ...

نه عفونت در خانم‌ها عادی و شایع هست. بعضی وقتها همه چی اوکی و خوبه ولی اناتومی بدن یا ساختارش طوری هست که عده ای بیشتر در معرض عفونت قرار میگیرن

من دائم درگیر عفونت واژن و ادرار هستم بخاطر رابطه جنسی زیاده .همسرم سنگ کلیه داره و یکی از عوامل عفونت مجاری ادراری هست که به راحتی به منم منتقل میشه عفونت واژنم بخاطر روش نادرست پیشگیری مثل کاندوم های چرب یا قرص های ضد بارداری هست

من دائم درگیر عفونت واژن و ادرار هستم بخاطر رابطه جنسی زیاده .همسرم سنگ کلیه داره و یکی از عوامل عفو ...

واااای من اصلا نمیدونستم که کاندوما فرق دارن شما خب دیگ چیکار کنیم کاندوم میگیریم ک مثلا سالم تر زندگی کنیم ای خداااا 

باید بگی زیاد نشینه تمیز سنگ رو بشوره بعد بشینه..یا اونم باید سفکسیم استفاده کنه برا عفونت

حالا بهش گفتم ی بتادین بخره قبل اینکه بره بپاشه ب سرویس...  مردا وقت نمیذارن برا این کارا زجرشو من میکشم 😢

چ جالب...  میگم اقایون اگه بخان مراجعه کنن برا مسائل تناسلیشون باید برن پیش چه دکتری؟

اورولوژی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍