من دیروز با مشاور صحبت میکردم و خیلی کلی درمورد خیانت بحث کردیم گفتن خیلی خانمها که عفونت دارن یا زگیل میگیرن مال اینه که شریک جنسیشون به اونا خیانت میکنه و از این طریق خانمها عفونت میگیرن... حالا یه سوال شما براتون پیش اومده که همیشه ترشح داشته باشین گه گاهی هم با سوزش و خارش؟ من همیشه ترشح شیری یا سفید رنگ دارم بدون سوزش و خارش حتی بوی بد گاهی اوقاتم با سوزش هست
من هر بار رفتم دکتر برا شوهرمم قرص میداد... مردا چطور غفونت میگیرن؟ که منتقل میکنن ما؟&n ...
از خودمون میگیرن دیگه
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
من هر بار رفتم دکتر برا شوهرمم قرص میداد... مردا چطور غفونت میگیرن؟ که منتقل میکنن ما؟&n ...
من دائم درگیر عفونت واژن و ادرار هستم بخاطر رابطه جنسی زیاده .همسرم سنگ کلیه داره و یکی از عوامل عفونت مجاری ادراری هست که به راحتی به منم منتقل میشه عفونت واژنم بخاطر روش نادرست پیشگیری مثل کاندوم های چرب یا قرص های ضد بارداری هست
چ جالب... میگم اقایون اگه بخان مراجعه کنن برا مسائل تناسلیشون باید برن پیش چه دکتری؟
اورولوژی
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍