2777
2789
عنوان

عفونت زنانه

292 بازدید | 31 پست

سلام خانمهای عزیز 

من دیروز با مشاور صحبت میکردم و خیلی کلی درمورد خیانت بحث کردیم گفتن خیلی خانمها که عفونت دارن یا زگیل میگیرن مال اینه که شریک جنسیشون به اونا خیانت میکنه و از این طریق خانمها عفونت میگیرن...  حالا یه سوال شما براتون پیش اومده که همیشه ترشح داشته باشین گه گاهی هم با سوزش و خارش؟ من همیشه ترشح شیری یا سفید رنگ دارم بدون سوزش و خارش حتی بوی بد گاهی اوقاتم با سوزش هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه ترشح سفید و شیری دارم

اما فکر میکنم طبیعی باشه این ترشحات

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

من خیلی زود زود عفونت میگیرم ولی از شوهرمو مطمئنم که کاری نمیکنه چون عفونت اکثرا قارچیه که تقریبا به آقا ربطی نداره سوزش و خارش طبیعی نیست

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

عفونت دهانه رحم رو اکثر خانم‌ها دارند. به خاطر لباس زیر و… اکثر دخترها که ازدواج نکردند هم همینطور. بعضی از انواع اچ پی وی هست که از طریق رابطه با فرد آلوده طرف درگیر میشه و خطرناک هست چون باعث سرطان دهانه رحم در خانم‌ها میشه. اونم نه حتما! و اینکه خانم‌ها حتما باید سالی یه بار پاپ اسمیر بدن تا از وضعیت عفونت و نمی‌دونم اچ پی وی و …. بررسی بشن

عفونت دهانه رحم رو اکثر خانم‌ها دارند. به خاطر لباس زیر و… اکثر دخترها که ازدواج نکردند هم همی ...

وای من انقد به خودم میرسم پاپ اسمیر امسال انجام دادم... اصلا لباس زیر نمیپوشم تو خونه لباسام حتما باید افتاب بخورن دو س ماهی ی بارم دور میندازم جدید میخرم بعد برا همین خیلی تو شک رفتم 

من بعد دستشویی وقتایی ک خوب خشک نمیکنم اینجوری میشم همیشه لباس زیزتو هرروز عوض کن خودتو خوب خشک کن دامن بپوش سبزیجات و اب زیاد بخور 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)