2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود عزیرم

اولا مبارکه

دوما اصصصلا و ابدا الان خودتو تو اینه نگاه نکن که مجبور بشی کارهای عجیب غریب مثل پارچه داغ و ماساژ و ...انجام بدی

صبر کن روز دهم به بعد تا دو سه هفته خوشگلترین حالت ممکنه رو داری

بعدش از یکماه و نیم به بعد میشی قیافه قبلیت با یه پوست شاداب و حسابی

عه اتفاقا میخواستم تاپیک بزنم ببینم کسی انجام داده از مراحل و هزینه اش بگه

۷ تومن پول چربی ۵ هم پول هایفو  تراپی .ولی صورتم خیلی ورم داره چیکارکنم من اصلا آدم صبوری نیستم

کاربری خانومم👩🏻
درود عزیرم اولا مبارکه دوما اصصصلا و ابدا الان خودتو تو اینه نگاه نکن که مجبور بشی کارهای عجیب غری ...

وای خیلی خودمو توآینه نگاه میکنم مامانم میگه کم نگاه کن دیوونه میشه.ممنونم باحرفت آرومم کردی عزیزم

کاربری خانومم👩🏻
وای خیلی خودمو توآینه نگاه میکنم مامانم میگه کم نگاه کن دیوونه میشه.ممنونم باحرفت آرومم کردی عزیزم

ببین اگه تو اتاقت اینه داری بپوشون دستشویی هم میری ماسک بزن راحت میشی اینطوری

نهایت تا دو هفته حتی کنتر .‌.همون ده روز

بعدش اینقدر برو حلو اینه و لذت ببر که ...به به

ببین اگه تو اتاقت اینه داری بپوشون دستشویی هم میری ماسک بزن راحت میشی اینطوری نهایت تا دو هفته حتی ...

وای خدا ازدهنت بشنوه .من خیلی عجولم ووسواس دارم اصلا صبرندارم😔

کاربری خانومم👩🏻

عزیز عادیه تا یه ماه ورم داره بعد جذب میشه خوب میشه چقدر شد هزینش?? مراحلشو دیدم یکم سخته از شکمت گرفت چربی رو یا کجات ?? میبرن یه لوله فرو میکنن البته بی حس میکنه اون ناحیه رو