2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولی  ولی الان تو چشمم قشنگ تره

سنتی ازدواج کردید؟ 

من احساس میکنم پر توقعم 🥲🥲

دستاشم چون که کار تعمیراتی میکنه کثیف طور و پینه دار اینا بود 

از خودم بدم میاد که بخاطر اینا یه نفر به دلم ننشسته

خب باید ببینی معیارات چیه بقیه معیاراتو داره؟در کل میپسندی؟

در کل که دل چرکینم چون کسی که معرفی کرده خودش دختر مجرد داره و خیلیم زرنگه اگه کسی خوب باشه نمیده به من 

از طرف دیگه ام فامیلشونو دوس ندارم از طرفی ام ظاهرش

ولی خب خانواده و کارش خوب بود

سنتی ازدواج کردید؟  من احساس میکنم پر توقعم 🥲🥲 دستاشم چون که کار تعمیراتی میکنه کثیف طور و ...

اره سنتی

قیافه عادی میشه 

خوب به قول خودت اقتضای کارشه

ببین اخلاقش چطوره

خانوادش چطوره

همه چی ایده ال ما که نیست

الان پسر خوب کم گیر میاد

در کل که دل چرکینم چون کسی که معرفی کرده خودش دختر مجرد داره و خیلیم زرنگه اگه کسی خوب باشه نمیده به ...

معیارهای ادمها با هم متفاوته . دخترش مجرده شاید معیارش با شما متفاوت باشه و دلیل دیگری برای رد کردنش داشته . ببین نکات منفی و مثبتش چیه به دلت میشینه یا نه میتونی باهاش در اینده باشی؟بهش افتخار کنی؟یا قایمش میکنی؟

اره سنتی قیافه عادی میشه  خوب به قول خودت اقتضای کارشه ببین اخلاقش چطوره خانوادش چطوره همه ...

💔💔

اخلاقش انگار که بد نبود البته کلا نیم ساعت حرف زدیم 

ولی خب حرفی نداشتم بزنم باهاش🥲 چهرش ذوق زدم نمیکرد که بخام نگاهش کنم یا باهاش حرف بزنم

معیارهای ادمها با هم متفاوته . دخترش مجرده شاید معیارش با شما متفاوت باشه و دلیل دیگری برای رد کردنش ...

دخترش معیارا و اخلاقش عین خودمه 

یه چیزی هست که نمیگن با مامانمم که حرف میزنم میخاد خفم کنه که اره تو بد دلی تو همش نه میاری و فلان

خدا بخاد برات میشه قدرت خدا از همه چیز بالاتره جن و اینا رو از سرت بکن بیرون شاید خیلی کمال گرایی

کمال گرا نیستم نمیدونم شایدم باشه ولی اگه بپسندم با خوب و بدش کنار میام