2777
2789

سلام بچه ها من تو تاپیک های قبلیممم هست چندبار بیبی چک زدم خط صورتی انداخت دیروز هم زدم بعد ی دیقه افتاد عکسشم دارم امروز روز ۳۵ سیکلمم و دوره هام در حد۳۰تا۳۳و۳۴ 

الان ک از خواب بیدار شدم کمردرد و دل درد داشتم رفتم دسشویی یکممم ترشح داشتم حالت صورتی قهوه ای 

الان بنطرتون این لک لانه گزینیه؟ ممکنه باردار باشم بخواد سقط شه؟ اصلا آزمایش هم ندادم از رو بیبی چک ها میگم باردارم گفتم بزارم آخر هفته برم آزمایش 😭

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه کاریه عزیزم ازمایش بده مطمئن شدی بارداری برو دکتر شیاف میده لکه بینیت قطع میشه  من خونری ...

حتما بعدظهر میرم 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

وقتی تستت مثبت شد آزمایش میدادی خیالت راحت بشه تکلیف خودتو روشن میکردی الآنم دیر نیست همین امروز برو شاید از باردار نیستی داری پریود میشی

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
وقتی تستت مثبت شد آزمایش میدادی خیالت راحت بشه تکلیف خودتو روشن میکردی الآنم دیر نیست همین امروز برو ...

نهه یعنی میشه باردار نباشم هی😭😭😭

حتما بعدظهر میرم 

با توجه به رنگ بیبی چک احتمال زیاد باردارین ولی هنوز خیلی زوده،و این لک ممکنه لانه گزینی باشه،دراز بکش و مدام پاهاتو بذار رو دیوار یا مبل خیلی خوبه برای شرایط الانت

خب نباید ازمایشتو عقب بندازی زودتر برو که اگر بارداری دکتر بهت شیاف و دارو بده جاش محکم بشه

گفتم چند روز بگذره بعد برم 

تازه الانم سر کارم اگه هم باردار باشم باید استراحت کنم من استراحت ندارم معلمم همش سر پام اونم بچه های ابتدایی😭

نهه یعنی میشه باردار نباشم هی😭😭😭

انشالله که بارداری عزیزم با آزمایش معلوم میشه بی بی چک مطمن نیست

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

اگه تست مثبت بوده که دیگه نگرانی نداره و بارداری 

لکه هم معمولا همه دارن نگران نباش لکه قهوه ای که اصلا خطرناک نیست شیاف خودتم میتونی بخری از داروخانه بزاری تا عصر که میخوای بری دکتر که احتمالا همین شیاف میده بهت

نیاز نیست آزمایشتو عقب بندازی 

حتی اگه قبل از موعد هم بری آزمایش خون معلوم میکنه 

برو آزمایشگاه، آزمایش بده با جوابش برو پیش یه دکتر خوب و شرایطت رو بگو 

لازم باشه شیاف یا آمپول میده