2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ولم نمیکنه

354 بازدید | 14 پست

دیشب طبق معمول هر شب اومدم به دختر کلاس اولیم املا بگم،همیشه برنامه همینه که تا میگم املا فقط غر می‌شنوم.املا نه،من سه خط بیشتر نمینویسم،خسته شدم،چندتا مونده،دستم درد گرفت،خوابم میخواد...

یه لحظه از سر رفتم دفترشو انداختم اونور گفتم اصن نمیخواد بنویسی...گریه کرد،مثه آدمایی که هیچ چاره ای ندارن.میفهمیدم داره خودخوری میکنه ولی باهاش حرف نزدم.داد به باباش بهش املا گف.هرچی اومد گف بیا نوشتم گفتم نمیبینم(دفه اول نبود)هم دلم میسوزه،هم دلم نمیخواد نازنازی باشه و دائم همه چی به میلش...

خدایا مادر بودن چقدر سخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا تربیتش بوده دیگه

سخت نگیر به خودت

بچه عزیزه تربیتش عزیز تر

شما با این کارت باعث میشی از این به بعد موقع نوشتن تکالیف مسئولیت پذیر تر رفتار کنه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من فقط کلمات سختو میگم اگه بلدشد هیچ اگه نشد دوسه تااز اون کلمه مینویسه یا مثلا بنویس کلماتو بگو رونویسی کنه از هرکلمه یک خط ول کن ارزشو نداره اذیتش نکن تمرین کنین بخونین کامل ولی بخاطر نمره ناراحت نشین منم قبلا حساس بودم بچم تیک عصبی گرفت الان ول کردم نمره رو خوب شده میخونیما قشنگ خداذوشکر جزو شاگردای ممتاز کلاس اسمشو مینویسه تولیست کلاسی معلم ولی نمره مهم نیس دیگه برامون

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...

من چی بگم که پریشب دخترم کرم پودر مالید به دسته مبل ...به گند کشوند..خون جلو‌چشمم گرفت وایقد زدمش..خیلی ازاین کارها می‌کنه و اصلا هیچی وسایل خونه براش مهم نیس ..۷ سالشه ...به ساعت نکشید پشیمون شدم ..از دلش هم درآوردم ..اما لحظه ای از اون ساعت تا به الان عذاب وجدان ولم نکرده ..اصلا اینجوری تاحالا نزده بودنش ..همش میگم خدا چرااون لحظه دست منو نشکوندی فلج نکردی که نزده بودمش

کاش تو سهم من بودی❤️

عزیزم املاهای خلاقانه بگیرید فقط بشکل گفتاری و نوشتاری نباشه 

املا بی نقطه املا جای خالی 

صحیح کلمات 

نموداری

با آخر کلمه یا اول کلمه کلمه جدید از درس بنویسند 

براش به حالت نگارشی بنویسید تا حل کنند اینطوری علاوه بر اینکه کسل کننده نیست  ذهنش هم به چالش کشیده میشه

گاهی بدین که فرزندتون از شما یا پدرشون املا بگیرند 

کلمات را اشتباه بنویسید تصحیح کردنش براشون هیجان داره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من فقط کلمات سختو میگم اگه بلدشد هیچ اگه نشد دوسه تااز اون کلمه مینویسه یا مثلا بنویس کلماتو بگو رون ...

کلمه ها رو اشتباه نمیکنه،همه دیکته هاش به خاطر اِ ربط ۱۹ میشه،منم جمله میگم توش اِ ربط باشه جا بیفته

من چی بگم که پریشب دخترم کرم پودر مالید به دسته مبل ...به گند کشوند..خون جلو‌چشمم گرفت وایقد زدمش..خ ...

اخ درکت میکنم منم پسرم تلوزیونو سوزوندبد زدمش خدامنو لعنت کنه تاچندسال عذاب وجدان کشیم ولی همون عذاب وجدان باعث شد دیگه هیچوقت نزدمش اصلا نمیزنم دیگه خدامنو بکشه بازیادم افتاد

کلمه ها رو اشتباه نمیکنه،همه دیکته هاش به خاطر اِ ربط ۱۹ میشه،منم جمله میگم توش اِ ربط باشه جا بیفته

تو کاغذ بنویس بگو اینارو بخون کنارهم بذار هم بازی میشه هم چشمش عادت میکنه منم به بچه هام گفتم وقتی ا میاد کلمه رو بگین ببینین ا برای خود کلمه هست یانه اینجوری یاد گرفتن هردوشون

اخ درکت میکنم منم پسرم تلوزیونو سوزوندبد زدمش خدامنو لعنت کنه تاچندسال عذاب وجدان کشیم ولی همون عذاب ...

منم دیگه هیچوقت نمیزنمش ..سنشونه ..نمی‌فهمن ..ولی با سختی می‌خریم وسیله خونه ....اعصابمون نمی‌کشه...حالا اونا براشون کمرنگ میشه شایدم یادشون بره ..ولی ما همیشه عذاب وجدان داریم...خدا غلط کردم ..هر کاری دارم براش میکنم..ولی بازم دارم‌میمیرم از عذاب وجدان ...

کاش تو سهم من بودی❤️