2777
2789
عنوان

ازدواج با دوست صمیمی همسرم روح اونو دچار عذاب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8528 بازدید | 82 پست

حتما با یک مشاور کار درست مشورت کن. مهم‌تر از دخترت، خودت هستی که با این آقا تا آخر عمر می‌خوای زندگی کنی. پس اول ببین همسر خوبی برای خودت هست، بعد اگر جواب مثبت بود ببین پدر خوبی برای دخترت می‌شه یا نه. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

سلام عزیزم

منم از زمان فوت همسر مرحومت دنبالت میکنم و نگرانت هستم و برات آرزوی دل خوش و رفع مشکلات داشته و دارم عزیزم اگر به ایشون علاقه داری و‌ تفاهم داری به نظر من هم هیچ اشکالی نداره که تشکیل خانواده بدی و از این شرایط سختی که داری نجات پیدا کنی . شما هم جوان هستی و هم زیبا این حق شماست که به زندگی ادامه بدید و همسر مرحومتون هم این مسایل دنیوی براشون مهم نیست که خودت را به خاطرش آزار میدی و‌نکران واکنش خانواده همسرت نباش و محکم و قوی به دنبال تشکیل یک زندگی جدید و شاد برای خودت و‌دخترت باش . روح همسر مرحومت هم شاد و قرین رحمت الهی .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شفق جان اگر میبینی مورد خوبیه و به دلت نشسته و دوستش داری و مهمتر از همه باهاش تفاهم داری قبول کن و‌ ما را خبر کن که خدا می‌دونه چه قدر برات خوشحال میشیم .خیلی سختی کشیدی توی این دو سال عزیز دلم

شفق جان اگر میبینی مورد خوبیه و به دلت نشسته و دوستش داری و مهمتر از همه باهاش تفاهم داری قبول کن و‌ ...

ممنونم دوست عزیزم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
ممنونم دوست عزیزم

سلام شفق جان خوبین؟دختر گلت خوبه؟تاپیکتون مال یکسال پیشه الان دیدم خواستم اگه فضولی نباشه بپرسم ازدواج کردین و راضی هستین،

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری