2777
2789
عنوان

ازدواج با دوست صمیمی همسرم روح اونو دچار عذاب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8528 بازدید | 82 پست
امیدوارم این سوالم اذیتت نکنه بخدا از روی منظور بد نیست فقط برای خودم دارم میپرسم. الان همسرت رو تون ...

نه ولی نسبت به دوسال پیش بیشتر تونستم باهاش کنار بیام

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی نسبت به دوسال پیش بیشتر تونستم باهاش کنار بیام

ان شالله هرچی خیرته برات پیش بیاد

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اگه کلا مجرده ردش کن خانوادش فردا سرکوفت بهت میزنن

مجرده

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
گفت من نبودم شاید طرف تشابه اسمی داره با کاربری دیگه

نه اون یه کاربر دیگه بود،این آقا هر روز با یه کاربری جدید میاد همین اسم همین امضا

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
نه عزیزم مبارکت باشه این حسارو بریز دور اگه مرد خوبیه

پس چرا آشفته ام....

قصد ازدواج داریم...دوست نشدم....یه جوری یعنی چی...به خاطر دخترم میخوام باهاش ازدواج کنم تنها کسیه که ...

عزیزم، اگر علاقه بینتون هست و مورد مناسبیه چه اشکالی داره.  چون شما که الان تنها نیستی باید یه فکر فرزندتون باشید، مطمئنا پدر خوبی میتونه برای اون بچه باشه

اگر فکر میکنید برای شما هم همسر خوبی میشه واز روی علاقه پا پیش گذاشته قبول کنید

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

این حس از نفس سرزنشگر خودته، اگه کارهای بد در حق همسرت انجام بدی یا با پدر‌ مادر و عزیزانش بد رفتار کنی آره روحش آزار میبینه، ولی درمورد ازدواج با دوستش روح ها بعد از مرگ به این مسائل بی‌تفاوت میشن چون به یه آگاهی زیادی دست پیدا میکنن که تمام این احساسات غیرت و حسادت بی‌معنی میشه.