2777
2789

سلام دوستان میشه معرفی کنید؟؟ اجرتون با سید الشهداء 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انلاین شاپ همکاری و فروش حضوری دارم

یغنی چطوری؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

اینی ک میگم درامد ثابت حساب نمیشه اما قرعه کشی های اینستاگرام رو شرکت کن

هرجه بیشتر تلاش کنی و اکانتهای بیشتری داشته باشی شانس بردت بیشتره اونایی ک جوایز نقدی دارن شرکت کن

اینی ک میگم درامد ثابت حساب نمیشه اما قرعه کشی های اینستاگرام رو شرکت کن هرجه بیشتر تلاش کنی و اکان ...

نفهمیدم یعنی چطوری

چی میخای راه بندازی

هر چیزی ک خوب باشه..شما ایده ای دارین؟؟

هر چیزی ک خوب باشه..شما ایده ای دارین؟؟

با درست کردن تل سر و گیره سر میتونی به درآمد بالا برسی ولی نیازمند سرمایه ی اولیه است مثل ده میلیون تومان ولی بینهایت درآمد داره چون همیشه تل وگیر مشتری داره وهر چی قشنگتر درست کنی مشتری‌های بیشتری هم خواهی داشت....