بچه ها در شرف جدایی هستم امروز کاملا یقین پیدا کردم شوهرم گوشیمو شنود میکنه مثلا میخواستم همین امروز برم کافی نت دوستش کارش داشتم دقیقا همین امروز دوستش که تا دیروز جواب منو با ادب میداد و بهم میگف کاری داشتی برات انجام میدم منو بلاک کرده از تلگرام و جواب گوشیمم نمیده!!!!چندین بارم از دهنه کثیفش پرید که آره من یه دستگاهی دارم صداهارو خوب شنود میکنه و هرکی هرچی بگه میفهمم!!!آخرین روزی ام که منو اون باهم بحث کردیم با مادرم صحبت میکردم با گوشی همه حرفامو شنود کرده بود و اومد تو خونه به روم آورد بعدم الکی گفت پشت در شنیدم!!!الان میخام بدونم از کجا شنود میشم!کسی اطلاعی در این مورد داره خواهشن کمکم کنه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا کجاها؟!روزی که جهازمو اوردم تک تکشونو شستم و تمیز کردم و بسته بندی چیزی لا به لاشون ندیدم دوران عقد هم معمولن شب میومد خونمون صبح یا ظهرش میرفت سقف خونمون هم ۴متره قد نیم سانتی اون به سقف نمیرسید نصف شب که همه خابن پس کجا میتونه گذاشته باشه؟خیلی نگران این موضوعم
میگف دستگاه شنودم بی سیم هست مثلا یک شب که خانوادگی رفته بودیم خونشون این اصلا نیومد آخر شب اومد بعد فرداش تک به تک حرفایی که در نبودش گفته شده بود رو بمن گفت حتی حرفایی که مادرشوهرم یواشکی بهم گقته بود رو دوباره عنوان کرد این موضوع نگرانم کرده!آدم شکاکی بود ولی فکر نمیکردم در این حد باشه!!
زیر تختی جایی به هرحال یه مدت احتیاط کن عزیزم تا معلوم بشه جریان چیه
الان کم کم تصمیم گرفتم رو برگه باهم حرف بزنیم تو خونه یا آتیش روشن کنیم پیام برسونیم😁یه اوضاعی شده تو خونمون همه با حرفام به یقین رسیدن این قضیه مشکوکه