2777
2789
عنوان

کالابرگ

526 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من میخام کالابرگموخرید کنم محله ماهمه فروشگاها گفتن نقدی هم باید پرداخت کنیم...تهران فروشگاه معرفی کنین که فقط با موجودیه خود کالابرگ جنس بده ممنون میشم..کسی بوده خرید کنه بدون پرداخت نقدی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا رسانه قشنگ توصیح نمیده این یارانه چطوری هست

مردم چشم ترس و دودل شدن برا خرید

بترسن یارانه نقدیشون قطع بشه

چرا دولت بجا سبد کالا همون پول را واریز نکرد مردم تو پول اجاره و لباس شب عید و وام وهزار خرج دیگشون موندن

قطعا پول نقد بیشتر مردم را خوشحال میکرد تا کوپن روغن و ماکارانی و تخم مرغ

آخرشم با خرید اینا یارانشان تبدیل به سبد معیشتی میشه

الان مردم نیازمند پول نقد هستن

چرا رسانه قشنگ توصیح نمیده این یارانه چطوری هست مردم چشم ترس و دودل شدن برا خرید بترسن یارانه نقدی ...

همون کالاشم فروشگاها نمیدن والا میگن پول نقدم هم باید پرداخت بشه

یعنی الان عم پول از کابرگ کم میشه هم یارانت

یاراانه رونمیدونم به چه صورت بدن ولی کالابرگ شوهرم رفت پرسید مثلا اگه میخای روغن ۲۰۰ تومنی برداری نصف بیشترشوباید نقدی بدی 

یاراانه رونمیدونم به چه صورت بدن ولی کالابرگ شوهرم رفت پرسید مثلا اگه میخای روغن ۲۰۰ تومنی برداری نص ...

وا پس چجو ر اون روز تو پربازدیدا خانمه میگفت رایگانه رایگانه...البته همون روزم چند نفر تاپیک زدن که نصفش پولیه

وا پس چجو ر اون روز تو پربازدیدا خانمه میگفت رایگانه رایگانه...البته همون روزم چند نفر تاپیک زدن که ...

اره منم دیدم اون تایپکو خیلی از شهرها رایگان گرفتن من جنوب تهرانم رایگان ندادن