2777
2789
عنوان

ما همه گوگول مگولیم

106 بازدید | 9 پست

این همش تو مغزم پلی میشه ایا برنامه کودکی چیزی بوده الان یادم اومده؟😂😂😂

مغزم موقع درس همینقد رد میده

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم اهنگشو شنیدم  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اینو پاتریک میخوند که

وایییی راست میگیییی😂😂😂چرا رفتم ده سال پیش 

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

نه اسم یکی از بچه های اینجا هستش🤣🤣🤣چند شب پیش هم تاپیک زده بود

من اونو ندیدم الان خیلی اتفاقی این ریپلای شد تو مغزم برام