2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیمانه الان کافیشه 

اونم همشو با هم نده کم کم بده که بالا نیاره 

فقط باید تند تند و تو حجم پایین شیر بدی 

همون یه سی سی یه سی سی درست کن که هدر نره 

۳۵موضوعی که در پیری حتما به آن غبطه خواهید خورد:  یک ضرب المثل قدیمی هست که می‌‌گوید جوانی را جوان‌ها به هدر می‌‌دهند. شاید اگر بدانید پیرها به چه چیزهایی غبطه می‌‌خورند بتوانید بهتر جوانی کنید:۱-چرا وقتی می‌توانستم سفر کنم، نکردم!۲- چرا زبان دومی نیاموختم!۳-چرا وقتم را به خاطر رابطه‌ای تمام شده تلف کردم!۴- چرا از خود در برابر نور آفتاب محافظت نکردم تا پوست سالم‌تر و بدون چروکی داشته باشم!۵- چرا برای دیدن خوانندگان مورد علاقه‌ام به کنسرت نرفتم!۶- چرا از انجام خیلی از کارها ترسیدم!۷- چرا ورزش اولویت کارم نبود!۸- چرا خود را گرفتار سنت‌ها کردم!۹- چرا از کاری که دوست نداشتم استعفا ندادم!۱۰- چرا بیشتر درس نخواندم!۱۱-چرا باور نکردم زیبا هستم!۱۲- چرا از گفتن دوستت دارم ترسیدم!۱۳- چرا به راهنمایی‌های والدینم گوش ندادم!۱۴-چرا خودخواه بودم!۱۵- چرا تا این حد نظر دیگران برایم مهم بود!۱۶- چرا به جای آنکه به رویاهای خودم فکر کنم به فکر براوردن رویای دیگران بودم۱۷- چرا وقتم را صرف یادآوری خاطرات بد کردم و زمانم را از دست دادم. کاش افسوس گذشته را نمی‌خوردم!۱۸- چرا کسانی را که دوست داشتم از خود رنجاندم!۱۹- چرا از خود دفاع نکردم!۲۰- چرا برای برخی کارها داوطلب نشدم!۲۱- چرا بیشتر مراقب دندان‌هایم نبودم!۲۲- چرا قبل از مرگ مادر و پدر بزرگ سئوالاتی را که داشتم از آنها نپرسیدم!۲۳- چرا زیاد کار کردم!۲۴- چرا آشپزی یاد نگرفتم!۲۵- چرا از زمان حال لذت نبردم!۲۶- چرا تلاش نکردم آنچه را شروع کردم به پایان برسانم!۲۷- چرا گرفتار کلیشه‌های فرهنگی شدم و از هدفم بازماندم!۲۸- چرا دوستی‌هایم را ادامه ندادم!۲۹- چرا با کودکانم بیشتر بازی نکردم!۳۰- چرا انسان ریسک‌پذیری نبودم!۳۱- چرا برای افزایش دانش و ارتباطاتم تلاش نکردم!۳۲- چرا تا این حد فرد نگرانی بودم!۳۳- چرا سر هر چیزی زود عصبانی شدم!۳۴- چرا به اندازه کافی با افرادی که دوست‌شان داشتم وقت نگذراندم!۳۵- چرا برای یک بار هم که شده پشت میکروفن نرفتم تا در مقابل جمع صحبت کنم.

بستگی ب سنش داره مقدارش

هر ۳۰ سی سی یک قاشق شیرخشک به آب ولرم جوشیده ولرم اضافه کن ودرحد ۱۰ ثانیه تکون بده تا حل بشه 

حالا بستگی داره بچت چن ماهشه

اگه ماهای اوله دوساعت یبار دو سیسی  میشه دوقاشق بهش بده اگه میلش کشید بیشترش کن

مامان دو بچه شيرخشكي😍

روي قوطي دستور هست

هر ٤٠ سيسي اب يك پيمانه شيرخشك(نوشته ٣٠ ولي من ٤٠ ميدم ك تشنه نشن)

هرسن ميزان تمايل فوق داره

اندازه مشت دستشون هست معدشون.

پايان

يكماهي

هر وعده ٢/٣ پيمانه مثلا

هر سه ساعت

البته نرمالش اينه

كمتر بيشتر ميتونرباشه

💕

من دو تا بچه ی شیر خشکی داشتم ، هردو تا سه ساعت از ماه اول ۳۰ درجه تا کم کم با بزرگتر شدنشون اون رو اضافه میکرد با توجه به اشتهاشون مثلا یکی از بچه هام شبا چن بار یر میخورد اون یکی در حد یکبار گاهی ام تا صبح چیزی نمیخورد یا در طول روزم چهار پنج ساعت یه بار میخورد و رشد جفتشون نرمال بود 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
مامان دو بچه شيرخشكي😍 روي قوطي دستور هست هر ٤٠ سيسي اب يك پيمانه شيرخشك(نوشته ٣٠ ولي من ٤٠ ميدم ك ...

من اولين بار بود درست ميكردم و طبق وزنش اومدم چهل سي سي آب رو با يه پيمانه ونيم مخلوط كردم كمه براش؟اخه قبلش شير خودمو خورده بود

روي قوطي نوشته٩٠ آب با سه پيمانه

من دارم كمكي شير خشك ميدم چون وزنش يه مقدار كمه 

احتمال زیاد اگه از شیر خشک خوشش بیاد بهش عادت میکنه تا سه ماهگی دیگه بعد اون شیر خودتو نمیخوره دو سه تا بچه رو دیدم اینجوری واسه همین میگم شایدم عادت نکنه 

عزیزم وزنش چقده ؟؟؟

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
من اولين بار بود درست ميكردم و طبق وزنش اومدم چهل سي سي آب رو با يه پيمانه ونيم مخلوط كردم كمه براش؟ ...

فک نکنم کم باشه آخه نی نی کوچلوه هنوز 😍 خودتم بهش شیر دادی 

احتمال زیاد اگه از شیر خشک خوشش بیاد بهش عادت میکنه تا سه ماهگی دیگه بعد اون شیر خودتو نمیخوره دو سه ...

امروز بردمش دكتر و گفت شيرخشك بده…٢٨ روزه ٣٤٠٠… طبق جدول بهداشت وزن گيريش خوبه…براي كوليك هم موثره درسته؟كمتر ميكنه…اخه شبا شايد حدود يك ساعت شير خودمو ميخوره و هي به خودش ميپيچه