الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید تا ۲۴ ماهگی یا همون ۲ سالگی ۲۰ تا دندون داشته باشه.
بقیش مهم نیست😊
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
بچه اولم ۱۳ ماهگی دندون درآورد و تا ۳ سالگی دندون داشت درمیآورد البته از ۶ ماهگی علائم دندان درآوردن رو داشت ولی در نمیومد و ورمش میخوابید کلی ام دکتر بردم هیچ مشکلی ام نداشت، دومی راحت تر دندان درآورد بچه ها باهم فرق دارن
اها من اصلا نمیدونستم که چنتا باهم درمیان فک میکردم دوتای کناری فک پایین درمیاد تو ماه دوازدهم
زما مشخصی نداره پسر من چندتا دندون دیگش ورم کرده داره در میاد به دکترش گفتم خیلی سریع داره دندون در میاره گفت دندون جیزی نیست که انسان تو دخالت داشته باشه خودش در میاد دیگه