2777
2789
عنوان

میخوام ۴ کیلو وزن کم کنم ولی نمیتونم ‌.راهی سراغ ندارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند کالری؟ چقدر ورزش میکنی؟ 

کالری شماری نیس. نون و برنجمو کم کرده. نون ی کف دست‌. برنج شش قاشق. سه تا میان وعده هم دارم. روزی نیم ساعت. ورزش هم داده بود ده روز انجام دادم. دیگه اونا رو انجام نمیدم. خودم چن تا ورزش تو اینستا پیدا کردم اونا رو انجام میدم

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

عزیزم چرا رژیم خودسرانه؟ منم مثل خودت بودم قد 160 وزنم به خاطر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی شده بود 91 تا دلت بخواد رژیم و داروی خودسرانه مصرف کردم و چیزی جز عوارض نداشت یه روز تصمیم گرفتم برم پیش متخصص تغذیه رفتم و در عرض یک سال 26 کیلو کم کردم بدون گشنگی و عوارض نه ریزش مو داشتم نه خراب شدن پوست نه هیچ چیز دیگه ای رژیمشم آسون بود 3 وعده اصلی و 2 تا میان وعده داده بود +یه سری دارو که همشون بیس گیاهی داشتن من مشهدم دکترم رژیم و ویزیت آنلاین هم داره واسه کسانی که به هر دلیلی نمیتونن برن مطبش اگه خواستی میتونم شماره تلفن منشی هاشو بهت بدم با آدرسش اگه هم مشهد نیستی از منشی شماره ادمین پیجش رو میتونی بگیری و اقدام کنی واسه رژیم آنلاین 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

قند،نان،برنج،ماکارونی،سیب زمینی و هرچیز نشاسته دار رو حذف کن کاملا سریع وزن کم میکنی

اینقدر اینا رو حذف کردم که دیگه جواب نمیده ،کلا من قند و شیرینی مصنوعی نمیخورم،امشب گفتم بذار از فردا اینا رو بخورم سیری کاذب بده بتونم کالری پایین ببندم 

من یهو عبی میشم زیاد میخورم ،بیشتر گرسنگیم هم غروب به بعده

فقط باید گرسنگیت رو کنترل کنی البته راه های دیگه ایی هم هست پیاده روی باشگاه و اینا 

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
اینقدر اینا رو حذف کردم که دیگه جواب نمیده ،کلا من قند و شیرینی مصنوعی نمیخورم،امشب گفتم بذار از فرد ...

اشتباه میکنی کاااملا

وقتی میگم نان و برنج و قند و روغن و میوه حذف ینی کاملا حذفففف

ببین چطور وزنت میاد پایین

عزیزم چرا رژیم خودسرانه؟ منم مثل خودت بودم قد 160 وزنم به خاطر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی شده بود ...

مرسی عزیزم ،بذار شمارشو اگه منم زنگ نزنم شاید بعدها کسی استفاده کنع 

من دکتر تغذیه هم رفتم رژیماشون برام خیلی گرسنگی داشت .کم میاوردم 

اشتباه میکنی کاااملا وقتی میگم نان و برنج و قند و روغن و میوه حذف ینی کاملا حذفففف ببین چطور وزنت ...

چند روز پیش رژیم کتوژنیک گرفتم ،همون اول کاری وزنم استپ کرد .به کلیه هام هم فسار میومد بی خیال شدم 

مرسی عزیزم ،بذار شمارشو اگه منم زنگ نزنم شاید بعدها کسی استفاده کنع  من دکتر تغذیه هم رفتم رژی ...

عزیزم بیا خصوصی بهت بدم شماره منشی شو 

چون خانم هستن نمیتونم شماره شو سایت عمومی بزارم 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏