الان یازدهمم واقعا نمیدونم چجوری دهم و یازدهم رو جمع کنم من حتی ت خود یاردهمم موندم
خداوندا صبر بده صبر ک تسلیم نشم بدبخت تر شم
یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از من خ وقته دیپلم گرفته و ۴ سال پشت کنکوری ب ت نصیحت
خ خوب جایی سرت ب سنگ خورده از حالا ب بعد و سفت بگیر ک وقت جبران داری
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
بله اما من با علاقه و با خواست خودم واردش شدم الانم پشیمون نیستم فقط برا کم کاریام شرمنده خودمم و هدفم و ارزوی توسرم
منی که دوازدهم میگم کاش برگردم به پارسال همین الان دست به کار شو همینه که هیت دیرم نی اگه فک کردی کم ...
اخه میدونی وقتی از مدرسه میام انقد وقت تلف میکنم نمیرم سراغ میزو کتابام بعدم خودمو گول میزنم میگم یکم بخوابم بعد پاشم بعد میشه شب شب هم خودمو گول میزنم ک صب پامیشم میخونم بعدم پانمیشم
این چرخه ادامه داره
من اراده اینو ندارم که بعد مدرسه یکم استراحت کنم سریع برم مشغول درس شم
نمیدونم چجوری درستش کنم
سخته راضی هستیی؟ هذفت چیه؟ ببین از نظر من سفت بگیر بخون با رتبه 15000 هم معلمی میاری ت ...
سخته اما من علاقه داشتم که زدم تجربی
متاسفانه و خوشبختانه هدفم بزرگه دندون
چون داوطلب خیلی و۷۰ درصد براسهمیه ای هاس رفتن تو تجربی اشتباه محض منم سالهای قبل تجربی بودم و ...
اشتباه میکنی