2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یکی از الان شروع کنه با پایه صفر و منطقه 3 رشته تجربی  چه رتبه‌ای میاره حدودا

ببین بسته به توانایی ها و اینکه طرف درست درس بخونه و کارهای اشتباه(آزمایش خطایی درس نخونه) و یه راهی که طی شده هست رو پیش بگیره مطمئنن نتیجه بهتری میگیره ۱۰۰ درصد 

سلام یکی از الان شروع کنه با پایه صفر و منطقه 3 رشته تجربی  چه رتبه‌ای میاره حدودا

مونده به خودت اگه دوازدهم رو فوق العاده تمون کنى نهاي ها 19 به بالا بگيرى کنکورم ىه 20 درصد برنى زير 10/000 منطقه ميارى

سلام از الان چ رشته ای میشه آورد و من خیلی فکرو خیال میکنم چطوری کنترلش کنم

ببینین این که چه رشته ای میشه آورد خب خیلی کلیه ، پاسخ این سوال رو تو پاسخ دوست قبلیمون که پرسیدن دادم ، در رابطه با فکر خیال منظورتون چجوریه؟ استرس یا عدم تمرکز؟

مونده به خودت اگه دوازدهم رو فوق العاده تمون کنى نهاي ها 19 به بالا بگيرى کنکورم ىه 20 درصد برنى زير ...

ببینین تراز دهی برای سال های مختلف متفاوته ، نمیشه اینو گف اگه پارسال که سال اول تاثیر معدل بوده امسال هم اینجوری میشه حتما 

ببینین این که چه رشته ای میشه آورد خب خیلی کلیه ، پاسخ این سوال رو تو پاسخ دوست قبلیمون که پرسیدن دا ...

من ۱۲امم در حد نهایی منطقه یکم و میخوام بدونم با چ ساعت مطالعه ای میتونم رتبه۳۰۰۰_۴۰۰۰بیارم

هوشمم خوبه 

فکرو خیالم همش جفتسو دارم فکر میکنم که تهش چیشه بعد استرس میگیرم و صبحام دوساعت بعد بیداری درسو شروع میکنم

ببخشيد من رشتم پرستاريه کنکور دوباره ميتونم بدم؟

میتونید کنکور بدین و اگه قبول شدین انصراف بدین از پرستاری البته ازتون خسارت میگیرن (میتونید در رابطه با مبلغش از آموزش دانشکده سوال بکنید) چون برای دانشگاه های مختلف متفاوته هزینش