2777
2789
ما فقط ماه وار ه میبینیم 

عزیز یجا نوشتین دور سر دخترتون موقع تولد ۳۳ بود دور سر پسر منم موقع تولد ۳۴ بود ولی من و پدرش سرمون کوچیک نیست خیلی نگرانم دخترتون الان هوشش خوبه ؟ شما و پدرش دور سرتون بزرگه یا کوچیک ؟ چون ما دور سرمون کوچیک نیست من نگرانم اخه میگن اگه ژنتیکی باشه مهم نیست

عزیز یجا نوشتین دور سر دخترتون موقع تولد ۳۳ بود دور سر پسر منم موقع تولد ۳۴ بود ولی من و پدرش سرمون ...

سرش ریزه ولی هوشش خیلی خوبه دو سالو دو ماهشه رنگارو بلده تا ده به فارسی و انگلیسی میشماره در صورتی که همسناش بعضیا قشنگ حرف نمیزنن ولی دخترم چند تا شعر بلده خیلی هم تو کار دقتش بالاست یکاری جلوش میکنی فوری تکرار میکنه با بچه های دیگه خیلی خوب ارتباط میگیره ... نگران نباش مدل سرشون ریزست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرش ریزه ولی هوشش خیلی خوبه دو سالو دو ماهشه رنگارو بلده تا ده به فارسی و انگلیسی میشماره در صورتی ک ...

خیلی ممنونم که جواب منو دادین ، اخه تو نت نوشته ژنتیکی باشه مهم نیست ولی من دور سر خودم ۵۵ دور سر همسرم ۵۷ ، شما دور سر خودتونم ریز بود ؟ خداروشکر که سلامته بچتون خیالم راحت شد برای بچه منم دعا کنید