2777
2789
عنوان

همسرم بلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6443 بازدید | 181 پست

ببیین به هیچ عنوان نه زنگ بزن نه پیام بده اصلا پیگیر نشید هم خودت هم خونوادت

بذار خودش بیاددد

انقدر نروو تا خودش بیاد

بعدشم کوتاه نیا بگو برای این یه حرف ساده این اداها رو دراوردی!؟

پس فردا سرهرچیزی میخواد این اداهارو دربیاره

یکاری کن بار اول و اخرش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ازاین خبرا نیس وقتی قهر میکنه ماها بگذره پیش قدم نمیشه حتی اگه مقصر باشه الان ک تازه بنظرش مقصر ن ...

خدا کمکت کنه. سخته با همچین مردی زندگی کردن. شوهرمنم اخلاقاش یک کم همینجوریه ادم داغون میشه. 

اخه رفتی خریدی دیگه زحمتشو کشیدی چیه ک میدونی این زود بهش برمیخوره میگی.اینم همون ثانیه پاشد رفت

دخترجان تو زندگی،تو زن وشوهری،،،تو خانواده،خیلی،چیزاخاسته ناخاسته پیش میاد،،،روعصبانیت،،رولج،رو  ،،،،،،بلاک کردن و نمیخام چیه،کاروفکرشوهرت بشدت احمقانه بوده

این تواجتماع نبوده ،،چقدنادان برخورد کرده،باتو

حالاپاشب رفت ،دیگه بلاکی وصلت نمیخام اوج بیشعوریه

باپوزش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

دخترجان تو زندگی،تو زن وشوهری،،،تو خانواده،خیلی،چیزاخاسته ناخاسته پیش میاد،،،روعصبانیت،،رولج،رو &nbs ...

من که اگه شوهرم تو عقد همچین رفتاری میداشت صددرصد طلاق میگرفتم حیف که بعد ازدواج اخلاقاش رو شد

شناسنامه همسرتون چک کردین  ۵سالش نیس؟🤔

اینجابایدگفت سن عدده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بنطرم داره زهر چشم میگیره ک با ناز و نیاز برگرده....و پیش خودش میگ از این ب بعد احترامم حفظ میشه...م ...

آره واقعا

کاش منم ۱۴سال پیش نی نی سایتو می‌شناختم 

با اینکه همه ی حرفا درست نیست،ولی آدم خیلی چیزا میتونه یاد بگیره

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست
دوستان ایشون نمیخاد بیاد میگه تموم شه بره ب همین صراحت

خب عزیزمن

زندگی که بخواد بخاطر یه حرف ساده تموم بشه تموم بشه بهتره

فعلا نه زنگ بزن نه پیام بده نه پیگیر بشید بسپار به زمان

اکثر مواقع زمان همه چیزو حل میکنه