2777
2789
عنوان

🤐یارانه فجرانه....🤐

1715 بازدید | 22 پست

بچه ها امروز استعلام گرفتم 880 ریخته بودن برامون. چهار نفریم

رفتم افق کوروش اونجا هم همینو گفت 

300 تومن هم گذاشتم کارت برا کم و زیادی

بعد که جنس برداشتم اومدم برا حساب گفت 2 میلیون میشه فقط هم (10 هزار تومن از یارانه کم کرد )

تاکید میکنم فقط ده هزارتومن از یارانه کم کرد

بقیش مجبور شدم تو کارت بریزم دوباره بکشم

😑😑😑

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر

از کارتت سو استفاده کرده ،خیلی جاها دارن اینکار رو میکنن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کارتت سو استفاده کرده ،خیلی جاها دارن اینکار رو میکنن 

اره متاسفانه

هیچ جایی هم برا پیگیری نیست

فقط لطف یه فروشگاه های زنجیره که مال آقازاده هاست پیشه

کاملا درسته

شیراز مادرشوهرم رفته بود فقط از یارانه برداشت کرده بودن

ولی اینجا نه

البته افق کوروش نرفته بود

اره متاسفانه هیچ جایی هم برا پیگیری نیست

حتما یازده قلم گفته شده رو برنداشتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب چیزای ضروری جز اونه  مثلا نوتلا و .....خرید این چیزا غرضرروریه  پنیر چرب و

نه عزیزم فقط ضروریا رو برداشتم

متاسفانه بعضی جاها از این داستان دارن سواستفاده میکنن

چرا عزیزم همونا رو گرفتم

خیلی‌ طرح رو بد اجرا کردن بد توضیح دادن این‌قدر کسی نیست درست بگه همه سوپری محل رو مرجع حرف قرار دادن