2777
2789

سلام بچه ها 

من ۳روزه بیبی میزنم هاله میندازه ولی هر روز زودتر و پررنگتر میشه بار اول بعد ی ساعت انداخت روز دوم بعد ده دقیقه امروز بعد ۱دقیقه انداخت 

امروز روز ۳۴ سیکلم هستم بعد دوره م ۳۰تا۳۳و۳۴ روزه 

لطفا بگید احتمال داره مثبت باشه الان عکسشم میزارم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالش زیاده ولی بازم برو آزمایش بده

میرم ۲و۳ روز دیگه 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

این هاله بعد یک دقیقه افتاده؟

آرع البته الان خشک ولی صبح هم هی اینجوری بود این مال وقتی خیس بود درجا عکس گرفتم عکس اولی هم ک گذاشتم خشک شده

خیلی کمرنگه ولی خب انگار مثبته یک هفته صبر کن بعد برو آزمایش بده الان بتات پایینه

خودش پررنگتر تو عکس خیلی کمرنگ تر شده 

۳روز دیگه آخر هفته میرم دیگه اگه باشم نشون میده

ببین احتمالا مثبت بودنش خیلیه ولی من سر بارداریم روز موعد زدم اولش فوری هاله انداخت بعد هی پررنگ شد هر ثانیه 

شما فردا پس فردا هم با ادرار اول صبح یه تست دیگه بزن مطمعن شی

حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم 
ببین احتمالا مثبت بودنش خیلیه ولی من سر بارداریم روز موعد زدم اولش فوری هاله انداخت بعد هی پررنگ شد ...

۳روزه دارم میزنم و هر روز زودتر و پررنگتر شده یعنی روندش رو ب جلو بوده برای همین بهش امید دارم 

میگم بزارم ۱و۲روز دیگه دوباره بیبی بزنم  ۵شنبه هم برم آزمایش