داریوو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1383 عنوان بیبی چکم امروز صبح زدم بعد ۱و۲ دیقه خط صورتی انداخت لطفا بیاید 345 بازدید | 23 پست سلام بچه ها من ۳روزه بیبی میزنم هاله میندازه ولی هر روز زودتر و پررنگتر میشه بار اول بعد ی ساعت انداخت روز دوم بعد ده دقیقه امروز بعد ۱دقیقه انداخت امروز روز ۳۴ سیکلم هستم بعد دوره م ۳۰تا۳۳و۳۴ روزه لطفا بگید احتمال داره مثبت باشه الان عکسشم میزارم خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰 1402/11/23 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تردیددارم عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 4511 اره عکس بزار لایکم کن حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم
داریوو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1383 خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
داریوو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1383 احتمالش زیاده ولی بازم برو آزمایش بده میرم ۲و۳ روز دیگه خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
داریوو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1383 آره 😍😍 خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
داریوو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1383 اره عکس بزار لایکم کن عزیزم گذاشتم بیا نگاه کن خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 8935 خیلی کمرنگه ولی خب انگار مثبتهیک هفته صبر کن بعد برو آزمایش بده الان بتات پایینه ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
داریوو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1383 این هاله بعد یک دقیقه افتاده؟ آرع البته الان خشک ولی صبح هم هی اینجوری بود این مال وقتی خیس بود درجا عکس گرفتم عکس اولی هم ک گذاشتم خشک شده خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
داریوو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1383 خیلی کمرنگه ولی خب انگار مثبته یک هفته صبر کن بعد برو آزمایش بده الان بتات پایینه خودش پررنگتر تو عکس خیلی کمرنگ تر شده ۳روز دیگه آخر هفته میرم دیگه اگه باشم نشون میده خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
تردیددارم عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 4511 ببین احتمالا مثبت بودنش خیلیه ولی من سر بارداریم روز موعد زدم اولش فوری هاله انداخت بعد هی پررنگ شد هر ثانیه شما فردا پس فردا هم با ادرار اول صبح یه تست دیگه بزن مطمعن شی حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم
ممول68 عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 5299 آرع البته الان خشک ولی صبح هم هی اینجوری بود این مال وقتی خیس بود درجا عکس گرفتم عکس اولی هم ... مبارک باشه عزیزم اگه خدا خواست و باردار بودی برای منم دعا کن
داریوو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1383 ببین احتمالا مثبت بودنش خیلیه ولی من سر بارداریم روز موعد زدم اولش فوری هاله انداخت بعد هی پررنگ شد ... ۳روزه دارم میزنم و هر روز زودتر و پررنگتر شده یعنی روندش رو ب جلو بوده برای همین بهش امید دارم میگم بزارم ۱و۲روز دیگه دوباره بیبی بزنم ۵شنبه هم برم آزمایش خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰