2777
2789
عنوان

فک کنم قراره صورتم به فنا بره😐

94 بازدید | 8 پست

خانوما من برای اصلاح صورتم، وکس و بند رو امتحان کردم. یکی دو روز اولش خوب بود بعد شروع کرد به جوش زدن فراووون و تا یکی دوماهم خوب نمیشدن. با اینکه ژل بعد اصلاحم میزدم اما افتضااااح میشد پوستم.

بعد یه قسمتی از صورتمو که موهاش بیشتر و سیاه تر بود رو لیزر کردم اما لیزریه گفت که فقط همین یه تیکه رو میتونی لیزر کنی. و فعلنم فقط یه جلسه لیزر رفتم.

حالا امروز بقیه جاهای صورتمو با تیغ اصلاح ابرو زدم. اما از صبح تاحالا پوست صورتم میسوزه🥲 حس میکنم قراره مثل وقتاییکه بند و وکس زدم جوش بزنه😭 یعنی با تیغم امکان داره جوش بزنه؟ راهی هست الان از جوش پیشگیری کنم؟😔🥲

من خیلی دوس دارم باتیغ اصلاح کنم راحت وبی دردسر اما میترسم موهام زیاد وضخیم بشن  میشن یانه؟

نمیدونم🥲 منم بار اولم بود میزدم با تیغ

اخه من دیگه راهی ندارم

بند و وکس که نمیشه

خسته شدم از موها صورتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تیغ اصلاح جوش نمیزنه

اینجوری ک میگم انجامش بده

اول صورتتو یا فوم یا ژل بشور و خشک کن

بعد ژل اصلاح یا ژل الوورا بزن ک حالت لیز بشه

بعد تیغو در جهت رویش موها بکش

بعد صورتتو آب بکش و آبرسان بزن ب پوستت

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
مرسی الان بنظرت چیزی بزنم؟

یه ضد جوش بزن صورتت

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂