2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ، فقط رو جوش ها چرکی جواب میده اونم در حد متوسط

کارایی دیگه ای نداره اصلا و حتی بدتر هم می‌کنه من صورتم کلی خشک و دهیدراته شد بعد سه چهار بار استفاده ولی رو جوش چرکی و قرمز خوب بود 

من جوشام سرسیاهه اخه نوشته واس سرسیاه خوبه

رو سر سیاه که اصلا نتیجه ای ندیدم و اصلا خوب نیست به نظرم برا سرسیاه روتین و فیشال عزیزم ...اگر یه صابون جواب میداد که همه اینقدر هزینه برای روتین و فیشال ماهانه نمیکردن 

رو سر سیاه که اصلا نتیجه ای ندیدم و اصلا خوب نیست به نظرم برا سرسیاه روتین و فیشال عزیزم ...اگر یه ص ...

نظرت چی استفاده کنم بهتره؟میخوام جای لک پوستم و جوشای زیر پوستی از بین بره

من از صندل استفاده میکنم .راضی ام

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

صابون صندل؟واس سرسیاه؟

من جوشام سر سیاه نبود .ولی جای جوش خیلی داشتم .

چربی پوستمم خیلی خیلی زیاد بود .هم چربی پوستمو کمتر کرد .هم منافذم جمع تر شد .

پوستمم روشن تر کرده

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

نظرت چی استفاده کنم بهتره؟میخوام جای لک پوستم و جوشای زیر پوستی از بین بره

صبح و شب با ژل شستشوی مخصوص صورت خودت بشور صورت تو بعدش آبرسان بزن بعد مرطوب کننده ضد آفتاب و هم فراموش نکن عزیزم آب هم زیاد بخور یه چکاب هم برو که مطمعن باشی بدنت کم و کسری نداره ... غذاها چرب و سنگین نخور سعی کن رژیم غذایی سالمی داشته باشی این چیزا خیلی تاثیر داره به مرور عزیزم حتما روزی است لیوان آب رو بخور ، آرایش نکن اگر هم کردی از نرم پودر و اینا استفاده نکن یه متخصص پوست یادمه همیشه می‌گفت هفتاد درصد پوست خوب تغذیه نه کرم و این چیزا و یادم هست می‌گفت نوشابه فست فود انواع سس هارو پنیر پیتزا رو از غذاها کلا حذف کنید بعد یه مدت رعایت خودت متوجه تغییر میشی