2777
2789
عنوان

یه جای کار میلنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 38 پست
میترسم جن عاشق داشته باشم که انقد از همه خوایتگارا یا بدم میاد یا میترسم🥲🥲

جن عاشق چیه . دیوونه نباش دختر برو مشاوره رو روانت کار کن . با این پسر هم آشنا شو شاید خوشت اومد . من یک خاستگار و رد کردم چون دو سانت ازم کوتاه‌تر بود مامانم دخترخالم معرفی کرد نمیدونی چه جشنی واسش گرفتن همه انگشت به دهن موندن .‌اشتباه نکن واستا آشنا شوووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه ذهن تو مریضع💔

شما که زرتی نمی‌خوای جواب بده اول حسابی تحقیق کنین بعد چند جلسه صحبت کنین بعد مشاوره قبل ازدواج برین در نهایت ببین اخلاق و رفتار و شرایطش بهت میخوره یا نه

جن عاشق چیه . دیوونه نباش دختر برو مشاوره رو روانت کار کن . با این پسر هم آشنا شو شاید خوشت اومد . م ...

ای بابا 

چقد آدم میسوزه 

انشالله واسه همه خیر خوشی پیش بیاد

من هیچ جا نمیرم اصلا سالهاس تو اجتماع نرفتم کسی از وجودم خبر نداره از قضا پسر یکی از فامیلامون سالها پیش بم علاقه داش که مادرش مخالف بود و قضیه 12 سال گذشته 

دو سال میشد که هفته ای چند تا خواستگار زنگ میزد و دقیقا مشخصات منو با سن و گاها اسم می‌دونستن و میگفتن برا فلانی تماس گرفتیم من شکم افتاد به فامیلمون 

ب مامانم گفتم بش بگه مامانم غیر مستقیم بش گفت  به فامیلمون

از اون به بعد هیچکس تماس نگرفت 

شما که زرتی نمی‌خوای جواب بده اول حسابی تحقیق کنین بعد چند جلسه صحبت کنین بعد مشاوره قبل ازدواج برین ...

اوووف مامان من میخاد سریع بده برم

ولی از اونجایی که تجربشو دارم 

ازدواج واقعاااا هندونه دربستس 

با کلی رفت و امدو پرس و حو ام ادم نمیفهمه چی قراره بشه

ای بابا  چقد آدم میسوزه  انشالله واسه همه خیر خوشی پیش بیاد

ببین شاید دخترش کس دیگه ای و میخواد شاید مشکلی داره که تو نمیدونی اصلا این برات ملاک نباشه آشنا شوووو سعی کن آروم باشی