2777
2789
عنوان

بنظرتون ۱۰روزکمه؟؟!

116 بازدید | 15 پست

۱۵ساعت فاصله خونم تاخونه مامانم

اگه آخرهفته برگردم۱۰روزمیشه

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای کلا بمون دیگه برنگرد

انقد وابسته هستی دیگه چرا ازدواج کردی و مسئولیت قبول کردی. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
والا من خونم تهرانه مامانم بندر عباس چهار روز میمونم☹️

بدون شوهر؟؟مامان من میگه تاعید بمون😑

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
میخوای کلا بمون دیگه برنگرد انقد وابسته هستی دیگه چرا ازدواج کردی و مسئولیت قبول کردی. 

واااابعدیکسالونیم اومدم خونشون چه وابستگی دقیقا

بدون شوهر؟؟مامان من میگه تاعید بمون😑

ن با شوهرم😍

وای نه من اصن نمیتونم بمونم با اینکه اینجا تنهام اما دوس دارم خونع خودم باشم

همش فکرم پیش شوهرمه

از سر کار میاد خستس

ناهارش چی شامش چی

لباساشو چیکار میکنه

اصن ارامش ندارم🤣

یبار تنها رفتم یه هفته موندم برگشتم

دگ میمونم هر وقت شوهرم مرخصی داشت با هم میریم

ن با شوهرم😍 وای نه من اصن نمیتونم بمونم با اینکه اینجا تنهام اما دوس دارم خونع خودم باشم همش فکرم ...

شوهرمن اصلا مرخصی نمیگیره 

بی توجه منم از سردیش کلافم

آخی عزیزدلم🥺 منم تازه اومدم از خونه بابام دگ تا عید میرم😁

خب زود بزود میری من از شهریورپارسال نیومدم

اوووو چطوری تحمل کردی چند وقته ازدواج کردی برا همونه مادرت میگه تا عید بمون🥺

۶ساله ازدواج کردم