همتاااییی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2738 عنوان درمورد (پخت گوشت داخل شیشه)هرروز میشه به بچه داد؟ 3570 بازدید | 58 پست سلاااام خانومای عزیز دل دخترم همیشه خدا کم خونه الآنم از این ویروسا گرفته شده پوست و استخوون هیچی نمیخوره دو روزه عصاره گوشت درست میکنم میخوره میگم هرروز بخوره ضرر داره ؟درست کردین شماها؟تجربه ای دارید؟ 1402/11/23 | 18:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssmmmmmm عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3607 اسی دستورشو میدی؟و قشنگ پخته میشه؟؟سفت و خام نیست؟ و هیچ گره ای گشوده نمیشود مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
محیا1396 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 11181 اصلا ضرری نداره گلم تا جون بگیره بده بخوره من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
دلارا75 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 8963 اتفاقا عالیه خواهرم عمل کرده دکتر گفت هر روز براش تو شیشه درس کنید چون خون زیادی از دست داده
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 19441 امکان داره ضده بشه دیگه نخوره طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد
همتاااییی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2738 ن چطوری درست میشه؟ گوشت گرم و با یکم پیاز و جعفری و نمک بذار داخل شیشه که درش محکم باشه بعد اون شیشه رو بذار داخل قابلمه آب بریز بذار بپزه شیشه نباید شناور باشه ها سه ساعت اینا طول میکشه
همتاااییی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2738 اسی دستورشو میدی؟و قشنگ پخته میشه؟؟سفت و خام نیست؟ آره عزیزم خیلی خوب پخته میشه تمام آب گوشت کشیده میشه
دخترمقلبمه عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 3432 گوشت گرم و با یکم پیاز و جعفری و نمک بذار داخل شیشه که درش محکم باشه بعد اون شیشه رو بذار داخل قابلم ... نمیترکه؟مرغ یا گوسفندی؟ درخواست دوستی ممنوع...
همتاااییی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2738 اسی فرقش با پخت توی قابلمه چیه؟ عزیزم اینجوری آب خوده گوشته دیگه خودت آب اضافه نمیکنی که بخار بشه و اینا یه جا نوشته بودن عرق گوشت واقعا درسته
ssmmmmmm عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3607 نمیترکه؟ مرغ یا گوسفندی؟ گوسفندی و هیچ گره ای گشوده نمیشود مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
همتاااییی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2738 نمیترکه؟ مرغ یا گوسفندی؟ گوسفندی نه درش محکم باشه از همون اولم با آب ولرم پر کن بذار رو گاز شعله هم متوسط باشه من از این شیشه های سس مایونز استفاده کردم