2777
2789

بعله  صددرصد  اگر  با صورت جلسه پلیس گرفته باشه ـ  من شوهرم مدام ترک متزل میکرد   صورت حلسه داشتم ک تونسم طلاق بگیرم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله نفقه قطع میشه،اجازه ازدواج دوم راحتر میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

به دردش که میخوره در کل نداشت هم که قانون با مرده متاسفانه اخرش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بعله  صددرصد  اگر  با صورت جلسه پلیس گرفته باشه ـ  من شوهرم مدام ترک متزل میکرد& ...

پلیس صورت جلسه نکرده فک کنم. فقط هربار  رفته دادگاه نامه‌گرفته انگار  ک زنم نیس باز . یعنی کارای جداییش سریعتر میره جلو پس؟البته اقا وکیلم گرفته‌انگار 

parasoo1989@

بله 

برای این مدت نفقه نمیده

چون خانم ترک کرده منزل رو ودرخواست طلاق ازجانب اقا به دلیل نشوزخانم هست ،تنصیف اموال صورت نمیگیره .

وآقا میتونه قبل ازجدایی از دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیره ودر این صورت خانم به دلیل ازدواج مرد نمیتونه از شرط وکالت درطلاق مندرج در عقدنامه برای جدایی استفاده کنه.

این موارد آثارش هست.

پلیس صورت جلسه نکرده فک کنم. فقط هربار  رفته دادگاه نامه‌گرفته انگار  ک زنم نیس باز . یعنی ...

اره  صد درصد   و نفقه هم تعلق نمیگیره 

بعضی ها میگن مهریه هم تعلق نمیگریره ولیدصحت نداره چون مهریه حق زنهــ

صورت جلسه پلیس خیلی مهم تره 

میشه بگی چرا خونه ترک میکردی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

حتی خاتوم طلاق نخواد دادگاه دیگه توجه نمیکنه ؟ اقا وکیلم گرفته البته انگار.

خانم طلاق نخواد هم فرقی ندارع،یه چیزی بدتر از طلاق یعنی شوهرش زن میگیره خرجی هم ب زن اول نمی‌ده وهم طلاق نمی‌ده و زن تا آخر باید تنها بمونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ممنون‌ عزیز. . من نیستم یکی از اشناهاس ک زنش در سال پنج شش ماه نیس 

وا این طن ک بدرد زندگی نمیخوره 🙏

اوه  ممنون. تنصیف اموال یعنی چی؟🌷

خواهش میکنم .تنصیف یعنی اگر آقا خواهان طلاق باشه ودلیل طلاق هم تخلف خانم ازوظایف زناشویی نباشه(یعنی خانم ناشزه نباشه)مرد مکلفه تا نصف دارایی حاصل درمدت ازدواج رو به خانم بده که این مبلغ رو دادگاه باتوجه به مدت ازدواج تعیین میکنه.