2777
2789
عنوان

اگر به عقب برگردین

102 بازدید | 6 پست

چه کارایی رو برای زیباییتون یا استایلتون میکنید یا نمی کنید؟!

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت مانتو های بلد نمیپوشم ، به موهام بیشتر میرسیدم  

راهکار خیلی خوب پیدا کردی برای رسیدگی به مو؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
راهکار خیلی خوب پیدا کردی برای رسیدگی به مو؟

اره موهای تا کمرم رو از بیخ چیدم چون خیلی خشک و وز و موخوره بود و هر چی هزینه میکردم فایده نداشت دیگه مجبور میشدم اتو کنم که هر بار بدتر میشد .کراتین گیاهی بدون گاز و فرمالئید کردم ماسک موی داخل حمام و بیرون حمام استفاده کردم با اب گرم موهامو نمیشورم تو حموم موهامو شونه نمیکنم محکم نمیبندم و با گیره جمعشون میکنم الان موهام خیلی بهتره و موی خودمم که از ریشه درمیاد سالم سالمه

اره موهای تا کمرم رو از بیخ چیدم چون خیلی خشک و وز و موخوره بود و هر چی هزینه میکردم فایده نداشت دیگ ...

کراتین گیاهیو خودت تو خونه کردی؟اگ اره توضیح میدی چجوریع

کراتین گیاهیو خودت تو خونه کردی؟اگ اره توضیح میدی چجوریع

نه رفتم ارایشگاه. پارسال اسفند ماه کرده بودم. حالا نمیدونم امسالم اون تیکه که رشد ریشه داشته رو انجام بدم یا بزارم موهتی خودم رشد کنه و کراتینارو کوتاه کنم بره