2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی

دوش ابگرم

ورزش روی توپ

گل مغربی ‌بزار توی واژه شبی یک عدد

تحرک زیاد

دعا و کمک خواستن از خدا

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
من ۴ روز هر روز با قدمشمار ۱۰ هزار قدم میزدم.روز پنجم زایمان کردم.در ۳۸ هفته و دو روز

پیادا رویی دارم یه بچه سه ساله هم دارم کارم تو خونه زیاده ولی بازم دهانه رحم تو همون دوساعت مونده

گل مغربی خطرناک نیست؟

از یه ماما سوال کن 

برو بیمارستان معاینه تحریکی بکن اونجا بهت راهکار میدند

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

دوش آب گرم ، رابطه ، پیاده روی ،  پله بالا پایین شدن ،مثل بچه ها چهار دست و پا روی زمین کار کن مثل وقتی که جارو نبتون میزنی 

فقط یه بلایی سر خودت نیاری بعد بزاری گردن ما خدایی مراقب خودت باش 

موقع زایمان هم واسه من همکسایی که دلشون بچه میخواد دعا کن 

گل مغربی خطرناک نیست؟

نه عزیزم خطرناک نیست دهانه رحم وبه شدت نرم ‌باز میکنه