2777
2789
عنوان

کی باورش میشه درس بچه ام بشه مشکل زندگیم و بخاطرش انقدر عذاب بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 44 پست

به نظر من مدارس سخت گیر فقط برای دوره دبیرستان خوبه و فقط برای دانش اموزانی که هدفشون با سخت خوندن و برنامه داشتن محقق میشه

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚

عزیزم بنظرم یکم درباره آینده براش بگو که چه شغلی دوس داره بگو که باید اینا رو بخونه تا به هدفش برسه زیادم پافشاری نکن که از درس زده بشه یکم جایزه اینا بگیر ببر بده به معلمش هر سری یکم پیشرفت کرد بیرون بهش بده جایزه بگیره تشویق بشه خودتم پا به پاش باید بشینی بخونی کلاس اول سخته اگرم خودم باشم از مدرسه سختگیر میارمش بیرون طوری نباشه که با پول بره جلو ولی اینجوری ام نباشه از مدرسه فراری باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که دانشجو هستمم استادم اذیتم کنه نمیتونم روی درسش تمرکز داشته باشم و بخونم اون درسو ،بچه ی شما که اوله طبیعیه که ...

کاش میشد ببریش یه مدرسه دیگه همین حالا یا سال دیگه ،تکرار پایه هم من اینجا زیاد میبینم میگن ،چرا بچه الکی عقب بیفته ،وقت بذار باهاش کار کن یا معلم خصوصی براش بگیر اگه مشکلی نداری با هزینه اش 

You're all the things I've got to remember

با معلمش به مشکل خوردم بخاطر سخت گیری بیش اندازه اش اعتراض کردم و جلوی جمع برخورد خیلی بدی با من کرد ...

اوه پس این بچه معلوم شد مشکلش از کجاست . سخت گیری زیادی اونم کلاس اول چقدر بد .. سعی کنین با بازی  بهش آموزش بدین وسایل آموزشی جذاب براس بگیرین. پسر هست کودکتون؟

چرا انقدر ناراحت میشی اگه بخواد کلاس اول رو مدرسه بهتر و با معلم بهتر تکرار کنه؟ خوب یاد بگیره از یادگیریش لذت ببره پایه همه سالهای تحصیلی آینده اش خوب باشه مهم نیست؟ فقط حرف و نگاه بقیه مهمه که وای این چه مامانی بود با بچه کار نکرد بچش تکرار پایه خورد؟ گور بابای حرف بقیه! تازه سال بعد چون خیلی چیزا رو بلده از همکلاسیاش جلو میفته همیشه تشویق میشه اعتماد به نفس و انگیزه میگیره.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
پسرای اول یه کند هستن توی درس . پیش نرفته ؟ طی پیش دبستان خودتون باید باعلاقه از درس و مشق براش حر ...

اتفاقا هم مهد رفته هم پیش منم کتاب در حد کم میخونم همیشه یه کتاب رو کنسول هست روزی چند صفحه میخونم شبها براش کتاب میخونم ولی به ورجه ورجه و شیطونی علاقه داره از نشستن بدش میاد 

شاید عدم تمرکز داره؟ پیش مشاور خوب ببرش. بینایی و شنوایی اوکی هست؟ پیش دبستانی رفته یا مثل بعضی ...

چشماش آستیگمات هست شنوایی مشکلی نداره،هم مهد رفته هم پیش، خودم هم اصلا آموزش بهش ندادم مشاور گفت فقط حافظه دیداریش ۳ از ۵ هست و بازداری ضعیفی داره باقی مسائلش مشکلی نداره ولی من میدونم این منو سکته میده

کلاسی ک به علاقه خودشه رو بره چه کاریه الکی بدون علاقه واقعا شکا مادر پدرا کم هزینه نمیکنید همین کلا ...

به هیچی علاقه نداره فوتبال خودش دوست داشت بره نصفه ول کرد زبان فرستادم اصلا علاقه نداشت الانم موسیقی اصلا تمرین نمیکنه به خودش باشه فقط دوست داره بازی کنه و کارتون ببینه و با گوشی بازی کنه

چشماش آستیگمات هست شنوایی مشکلی نداره،هم مهد رفته هم پیش، خودم هم اصلا آموزش بهش ندادم مشاور گفت فقط ...

خوب برو بهزیستی 

یا توی پیج های اینستا بگرد دنبال راهکار ان شاءالله درست میشه.

ما مادرا پیشنهاد میدیم صبور و آرام باش

اما برای بچه خودمون هزار جور استرس و اضطراب میگیریم 

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

مدرسه اش رو عوض کن

خشت اول گر نهد معمار کج ....

از همین الان زده میشه بچه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مدرسه اش رو عوض کن خشت اول گر نهد معمار کج .... از همین الان زده میشه بچه

حتما عوض میکنم فقط منتظرم سال تحصیلی تموم بشه میخوام مدرسه مهارت محور بفرستمش تا شاید این عدم علاقه به درس و یادگیریش درست بشه