2777
2789
عنوان

کی باورش میشه درس بچه ام بشه مشکل زندگیم و بخاطرش انقدر عذاب بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 44 پست
وای نه نمیخوام دوباره اول بره،میترسم معلمش چون بام چپ افتاده قبولش نکنه پسرم شاگرد متوسطی هست نه ضعی ...

شاید عدم تمرکز داره؟

پیش مشاور خوب ببرش.

بینایی و شنوایی اوکی هست؟

پیش دبستانی رفته

یا مثل بعضی بچه های کرونا ترجیح دادید نره؟

قبلا تحت آموزش خودتون بوده سخت گیر بوده باشید زده شده باشه؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه خودش اصلا سراغ درس و مشق نمیره کلاس موسیقی میفرستم اصلا تمرین نمیکنه اونو کاریش ندارم ولی واقعا ...

کلاسی ک به علاقه خودشه رو بره چه کاریه الکی بدون علاقه واقعا شکا مادر پدرا کم هزینه نمیکنید همین کلاس ها کلی تو سال هزینه داره برای شما میفهمم به خاطر پیشرفت بچه هاتونه اما چند تا کلاس ببرش ببین از کدوم خوشش میاد بگو اون کلاس رو ادامه بده

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
با معلمش به مشکل خوردم بخاطر سخت گیری بیش اندازه اش اعتراض کردم و جلوی جمع برخورد خیلی بدی با من کرد ...

بیشتر مدارس اینجوری هستن

از روز اول مدیر مدرسه تو جلسه به ما گفتن تجربه نشون داده گروه مادران مشکل ایجاد میکنه بهتره نباشه.فقط نماینده والدین داریم به دفتر یا معلم انتقال میده

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
اولا در نظر بگیر که بعضی بچه ها کلا علاقه ای به درس ندارن . اگه بچه ات اینجوریه زیاد بهش سخت نگیر &n ...

آره خودم هم قبول دارم قرار نیست همه دانشمند باشن،نباید انتظاری خلاف استعداد و علاقه اس ازش داشته باشم ولی الان کاریه که شده تو این مدرسه گیرافتادیم فقط میخوام به سلامت کلاس اولش بگذره از اینکه معلم نزاره بره کلاس دوم میترسم 

اول

پسرای اول یه کند هستن توی درس .

پیش نرفته ؟

طی پیش دبستان خودتون باید باعلاقه از درس و مشق براش حرف می زدید و خودتون براش داستان بخونید خودتون کتاب جلو دستتون باشه و مطالعه کنید بچه ها الگو می گیرند ، تشویق ،  بازی اینا رغبت به درس ایجاد می کنه 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

آره خودم هم قبول دارم قرار نیست همه دانشمند باشن،نباید انتظاری خلاف استعداد و علاقه اس ازش داشته باش ...

من به عنوان یه دانشجو معلم به شما بگم این معلم نزاره و نره پایه بعد شاید یک درصد اتفاق بیوفته الان ک اونم خیلی نادره

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚

میدونی ، باهوشترین و علاقمندترین دانش آموزها هم تو مدارس سخت گیر از درس زده میشن

این چه طرز فکر غلطیه؟؟؟؟؟

مثلا تو مدارس دیگه اَنار رو با ع یاد میدن ؟؟؟ تو مدارس سختگیر با اَ ؟؟؟؟؟

اصلا تا پایه ی سوم دبستان درس خوندن باید با بازی و نشاط همراه باشه 

یجور بازی که کنارش آموزشم داره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

چی میگین خانما 

یعنی چی علاقه اش یه چیز دیگه اس 

بچه ۷ سالشه خوندن نوشتن بلد نیس باید یاد بگیره یا نه؟؟؟ درسته که همه با درس به اهدافشون نمیرسن ولی تروخدا این حرفارو به شرایط اسی ربط ندین همین بچه چندسال دیگه بابت درس نخوندن به مشکل میخوره اونم تو جامعه امروزی که همه مدرک دانشگاهی دارن 

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏