2777
2789

مثلا تا یه ساعت دیگه انجام بدیم بیایم گزارش بدیم

بعدشم دوباره بریم سرکارمون

اگه بی انگیزه اید یا حوصله ندارید بیاید باهم انجام بدیم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گروهو پیدا نکردید بگید ایدی تلگرام بزارم🤦‍♀️

آیدی بذار

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

سلام

آیدی و لینک گروه دادن ممنوعه.

تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام آیدی و لینک گروه دادن ممنوعه. تعلیق می کنن.

ولی خیلیا رو دیدم لینک گروه میزارن

ایدیمو از خود تلگرام حذف میکنم همیشه، بزنن کسی رو نشون نمیده

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
ولی خیلیا رو دیدم لینک گروه میزارن ایدیمو از خود تلگرام حذف میکنم همیشه، بزنن کسی رو نشون نمیده

خود نی نی یارها میگن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.