2777
2789
عنوان

هرکی ب اینستا وارده لطفا بیاد

63 بازدید | 18 پست

سلام دوستای خوبم ی سوال داشتم راجع ب اینستا من ب شخصی پیام دادم ک همدیگرو فالو نداریم اون هنوز پیاممو ندیده و من پشیمون شدم ازفرستادن پیام .حالا نمیشه پیاممو پاک کنم چ جور پاکش کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دایرکت اون یه خط ابی روی پیاما اومده نوشته پیام خونده نشده احتمالا اونو ندیده هنوز کلا از صفحه چت   بیا بیرون تو دایرکت علامت بزن پاک کن اگه نشد اول پیام داخل چت رو لغو ارسال کن بعد صفحه چت رو پاک کن که این مطمئن تره ب نظرم

گزینه دلیت دیگه نیست باید آنسند رو بزنی اینطوری برای هر دو طرف پاک میشه 

احتمالا فالو ندارتت رفته تو قسمت .... اونجا باید بره توش تا ببینه الان فیلم قطعه اسمش رو بگم بهت اون بالای همه دایرکت ها هست که باید بازش کنی ببینی پیام امده نوتفیکیشن نمیاد

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
گزینه دلیت دیگه نیست باید آنسند رو بزنی اینطوری برای هر دو طرف پاک میشه  احتمالا فالو ندارتت ر ...

تروخدا بگو چ جوری حذف کنم احتمالا میره تو درخواستهاش روی پیام میزنم ک پاک کنم میاد کپی کردن و بازارسال لغو نداره

تو دایرکت اون یه خط ابی روی پیاما اومده نوشته پیام خونده نشده احتمالا اونو ندیده هنوز کلا از صفحه چت ...

نمیدونم دویده یا ن احتمالا رفته تو درخواستاش ولی حذف نمیشه روشم نگه میدارم میاد کپی کردن و بازارسال هیچی دیگه نداره

گزینه دلیت دیگه نیست باید آنسند رو بزنی اینطوری برای هر دو طرف پاک میشه  احتمالا فالو ندارتت ر ...

هیچی نداره دایرکتو پاک کنم خودش پاک نمیشه اصلا لغو یا انسند نداره