یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اها جاهای تفریحیش کجان یه جاهایی که خیلی قشنگ باشن
ححمحموم گنجعلی خان
کنارشم بازاره
قدمگاه بازاره
گلزارشهدا
کنار گلزار شهدا یه پارک جنگلی هست
من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤
اها جاهای تفریحیش کجان یه جاهایی که خیلی قشنگ باشن
ببین خود کرمان زیاد جایی واسه پیک نیک کردن نداره فقط جنگل های صاحب الزمان هست یه پارک مادر هم هست خیلی بزرگ و خوبه میتونی بری ماهان ۳۰ کیلومتری کرمانه باغ شاهزاده داره خیلی قشنگ و دیدنه یه روستا دیگه هم به اسم کوهپایه داره اونم واسه پیک نیک عالیه حدود ۳۰ یا ۴۰ کیلومتر با شهر فاصله داره کلوت های شهداد خداست آبگرم سیرچ هم خیلی خوبه اما جاهای دیدنی خود شهر رو بخوای بگردی حمام گنجعلی خان مجموعه و بازار وکیل یخدان مویدی تخت دریا قلی بیگ و.......واسه هتل هم من هتل پارس و گواشیر رفتم ولی هتل پارس خیلی بهتره مرکز خرید هم پاساژ برج اول رو خیلی دوست داشتم البته سوغات کرمان رو بخوای سمت بازار بهتر گیرت میاد درکل جای خوبیه مردمش خیلی دوست داشتی و گرمن مطمئنا بهت خوش میگذره