2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم همسرم قرض میده به یکی که پس نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 34 پست
بیچاره مامانتمن دارم دق میکنم از دست همسرم، ادم چقدر میتپنه بی انصاف باشه، اون برادر شوهرم خانمشو هر ...

ببین خواهر من لنگه یه لپتاپ بعد بابام پول داد عموم دماغ دختر عمل کرده اره من درکت میکنم قشنگ هرسری بره شهرستان یه گونی پول خرج فک و فامیلاش میکنه خودش مستاجره

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا رو خونواده هاشون حساسند.

هر چی بگی لج میکنه بیشتر هم میده . باید همه ش تو مغزش بخونی برای خرید خونه یا بزرگ کردن خونه.  آینده بچه ها . اگه دختر داری یادش بده هی از باباش طلا بخواد . بگه دوست دارم .‌ خودت هم همین طور . بعضی از مردا این جورین 

ببین خواهر من لنگه یه لپتاپ بعد بابام پول داد عموم دماغ دختر عمل کرده اره من درکت میکنم قشنگ هرسری ب ...

من اونشب همه چی بهش گفتم اروم گفتم دعوا کردم، اخرش گفت خوب کردم برو بسوز، همیشه هم هر وقت بخاد میدم، الانم عوض اینکه من قهر اون قهر کرده

مردا رو خونواده هاشون حساسند. هر چی بگی لج میکنه بیشتر هم میده . باید همه ش تو مغزش بخونی برای خرید ...

دیگه ازش دلسرد شدم، اونشب کریه کردم گفتم زنگ بزن مامان بابات و مامان بابای من بیان دیگه تموم کنیم، تا این حد ناراحت بودم

چرا خودمون خیلی قسط داریم بخدا یچیزی میخام بگیرم چند وقته دلم نمیاد، اونروز اینقدر اعصابم خراب شد، ا ...

خب اگه اینجوریه تو هم مراعاتشو نکن، وقتی خودش ب این چیزا فکر نمیکنه تو چرا فکر کنی

خب اگه اینجوریه تو هم مراعاتشو نکن، وقتی خودش ب این چیزا فکر نمیکنه تو چرا فکر کنی

اونشب خیلی دعوا کردیم، دیگه اینقدر ازش دلسرد شدم، گفتم به مامان باباتو مامان بابام زنگ بزن بیان، دیگه تموم کنیم؟ این زندگی دیگه زندگی نیست، الانم اون قهر کرده! جالبه

دیگه ازش دلسرد شدم، اونشب کریه کردم گفتم زنگ بزن مامان بابات و مامان بابای من بیان دیگه تموم کنیم، ت ...

عزیزم سر این چیزها اگه بخوای جدا شی نصف بیشتر ایران باید جدا شن . هر چی بگی و تلاش کنی بدتر میکنه . مردها اگه بخوان کاری و بکنن خیلی غیر منطقین . حرف آدم تو مغزشون نمی ره . فقط باید از راه بچه ت وارد شی.  خرج و قسط بتراشی براش . دوست من مادر شوهر ش خونه شون و از چنگش درآورد.  الان تو ۵۰ سالگی مستاجرن . دو سه مورد مشابه دیگه هم میشناسم . خیلی ها این مشکل و کم یا زیاد دارن . می دونم سخته . ولی یه خورده تحمل کن . بلافاصله از فردا هم اسم طلا و قسط و ... نیار . بعد یه مدت بگو . 

اونشب خیلی دعوا کردیم، دیگه اینقدر ازش دلسرد شدم، گفتم به مامان باباتو مامان بابام زنگ بزن بیان، دیگ ...

قهر جوابگو نیست عزیز من

این مدل مردا عوض هم نمیشن متاسفانه 

چون خانواده شو ب تو ترجیح میده

بهرحال تنها راه تلافیه در اصل هر چی نیاز یا دوست داری بدون مراعات کردن بخر

همون روز گفتم منم فردا میرم هرچی دوست دارم بگیرم گفت من ندارم!

چون بلافاصله بعد بهش گفتی اونم دستت و خونده . اصلا نباید بلافاصله بعد بهش بگی . والا لج میکته . مبالغ بیشتر میده . دوست من برای بچه کوچکش شوهرش کاپشن نمی خزید . اون وقت خرج خونواده ش  و زن برادر و برادر زاده ها وو .... رو همه رو میداد. متاسفانه مردها یه وقتها نمی دونم چشون میشه 

ب خانواده اش بگو فلان چیزو لازم دارم بهم میگه ندارم  بدون مطرح کردن قضیه قرض داداشش

میخام تو جمع خانوادگی‌شون بگم ما کلی قسط داریم، یکی از همکارانم همش ازش پول قرض میگیره