سلام خوبین بچه ها عروسی خواهر شوهرمه قراره بزن و برقص نگیرن فقط تو رستوران شام بخورین و تمام چون داماد خونه خریده خرج عروسی رو رفتم خونه خریدن
حالا به نظرتون چون توی تالار جشن نمیگیرن نباید یه خرده از کادو عروسی زد کمتر داد ؟ من نظرم اینه ک اگه تالار بود بیشتر میذاشتیم اما چون رستورانه یه خرده کمتر بدیم
اگه اوضاع مالیتون خوبه که فرق نذارید دیگه حالا بنده خدا تو تالار شام میداد یا رستوران چه فرقی می کنه؟؟
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شام تالار و رستوران برای شما فرقی می کنه؟ یا چون خواهر شوهره دنبال یه بهانه هستید برای کم کردن کادو؟ ...
نه بابا بهانه چیه میگم تالار هزینش فرق داره با رستوران ورودی داره میوه داره فیلمبردار داره کلی هزینه کردن ولی اینجوری نه آهنگی نه رقصی نه هیچی فقط یه رستوران خشک و خالی خبازین جهت میگم
متوسط من نظرم ۵ میلیون بود اما میگم ۴ تومن بدیم چون جشن نمیگیرن حتی عروس آرایشگاهم نمیره میخواد خودش ...
۴ تومن هم به نظرم کادوی قابل توجهی هستش و خوبه ولی اگه همسرش آدم قدر دانیه و می دونید بعدا جبران می کنه همون ۵ رو بدید
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
۴ تومن هم به نظرم کادوی قابل توجهی هستش و خوبه ولی اگه همسرش آدم قدر دانیه و می دونید بعدا جبران می ...
من بیشتر لجم از فامیلای دوماده چون مادر داماد دوطبقه داشت میتونست بگه مردونه زنونش کنیم یه آهنگی باشه یه آرایشگاه ببرن هیچی ب هیچی بدون هیچی میخواد ببردش
من بیشتر لجم از فامیلای دوماده چون مادر داماد دوطبقه داشت میتونست بگه مردونه زنونش کنیم یه آهنگی باش ...
خواهر شوهرت راضیه از این مدل رفتن؟؟؟
ولی به نظرم به کادوی خواهربرادرای دیگه هم نگاه کن ببین اونا چقدر میدن
ما اینطور مواقع فامیلای نزدیک کادوهاشون رو متناسب با همدیگه میدن
خواهر شوهرت راضیه از این مدل رفتن؟؟؟ ولی به نظرم به کادوی خواهربرادرای دیگه هم نگاه کن ببین اونا چق ...
ببین تو فامیلشون ک کادو ما خوبه میگم متوسطیم ۴ تومن و ۵ تومن شبیه ن ۱ تومن آدمو نمی کشه اما داماد حتی ۱ فرشم مامانش نداده الانم هرچی هزینه خونه کردن داماد خودش دوست داشته اینجوری بگم خونه رو کامل زدن به اسم مادر داماد چون عروس تو مهریه ش ۳ دنگ خونست درصورتی ک عروس طلاهاشو فروخته برا خرید خونه الانم میخوان تو رستوران سر و تهشو هم بیارن من میگم ۴ شوهرم میگه ۵ ولی زورم میاد بیشتر از کارای دوماد و فامیلاشون نه خواهر شوهرم
ببین تو فامیلشون ک کادو ما خوبه میگم متوسطیم ۴ تومن و ۵ تومن شبیه ن ۱ تومن آدمو نمی کشه اما داماد حت ...
به نظرم با این مبلغ یه انگشتر سبک و زیبا برای خواهر شوهرت بخری بهتر نیست؟؟
یا اینکه همگی خواهر و برادرا پول بذارید و یه طلای خوب بخرید براش وقتی میگید داماد همه ی طلاهاشو فروخته!!