2777
2789
عنوان

از خیانت اصلا حس بدی نمیگیرم

541 بازدید | 73 پست

شاید بهم‌ بگین عقلم کمه که حق هم دارین 😂

قدیم به دوست پسری بود حدود یکی دو سال به من خیانت کرد تقریبا هم دوستش داشتم نه به اندازه کسی که الان باهاش تو رابطه ام ولی دوستش داشتم

فهمیدم خیانت کرده اصلا اهمیتی نداشت 

تا زمانی که خیانتش باعث اختلال تو زندگیم نشه با بیماری های مقاربتی بهم نده طرف مشکلی با خیانت دیدن ازش ندارم

الان هم اصلا مهم نیستش برام این دوست پسرم خیانت کنه مثلا یه دختری براش عشوه خرکی بیاد بقییه دخترا یا بهم میریزن یا طرفو جر میدن برای من اصلا مهم نیست

من خودمو خیلی دوست دارم و کلا ادمیم که مستقلم و بیش از حد وابسته نمیشم ممکنه بخاطر اینا باشه؟

دیروز به دوست خیلی صمیمیم بچیزیو گفتم گفت بیمار روانیم باید برم روانشناس  فکر میکردم اگه با این اقایی که قراره ازدواج کنم بعد مثلا ده پونزده سال از رابطه با من خسته شد مشکلی ندارم تفریحی بره با یکی‌دیگه

لطفا بهم بی احترامی نکنید صادقانه احساسامو گفتم که ببینم این چقدر رایجه و اینها رو هیچکدوم اجرا نمیشن یا به پارتنرم نمیگم این مدلی هستم

اره خیلیا الان اینجوری شدن

مد جدیده 

یه نوع اختلال یا بشه گفت فانتزیه جن سی

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیب بود، نبود؟

🤣🤣🤣

عجیب ترش اینجا بود کسی اومد تو سایت اینو‌مطرح کرد

شایدم اسی مرد باشه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

منم تقریبا همین مدل هستم مثلا دوست پسرم میاد میگه فلان دختر نگاهم کرد فلانی بهم نخ داد من اصلا برام مهم نیست حتی به بار بهم گفت تو خیابون داشتم میرفتم از یه دختر خوشم اومد بهش شماره دادم منم هیچ واکنشی نشون ندادم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
از شخصیتته  هیچ کیو اندازه خودت دوست نداری این خیلی خوبه  ولی اگه کسی رو دوست نداری خب چ ...

دوستش دارم خیلی زیاد 

تاثیرات مامانمه در عین حال که برای بقییه خیلی ارزش قائله و احترام میزاره خودش در هر شرایطی تو اولویته

وای اینجای تاپیکت انگار چاقو کرد توو قلبم

مثلا ده پونزده سال از رابطه با من خسته شد مشکلی ندارم تفریحی بره با یکی‌دیگه

نمیدونم شاید چون هنوز ازدواج نکردی درک این حس واست مشکل باشه

نه فانتزی جنسی نیست لذت اون مدلی بهم نمیده

پس چیه

بدت نمیاد خوشتم نمیاد

یه مشاور برو 

ببین فاز و نولت کدوم مشکل داره 😁😁جدی میگم

مگه میشه زن حسادت نکنه رو این قصیه مگه اینکه قانتزیش باشه