2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ازین چرمی هاست

به بهانه اینکه چیزی ریخته روش ببرش تو دستشویی و با شیلنگ آب بکش

اگر نمیشه. اول نجاست و کامل پاک کن. بعد با آب قلیل دوبار روی اون منطقه نجس بریز. پاک میشع

نکته مهم اینه که اون پاک میشه ولی اون دستمالی که با هاش آب و جمع میکنی نجس میشع

اگه ازین چرمی هاست به بهانه اینکه چیزی ریخته روش ببرش تو دستشویی و با شیلنگ آب بکش اگر نمیشه. اول ...

نه‌چرمی‌نیس از این تخت‌شوهاست سنگینم هست‌نمیتونم ببرم‌بیرون 

ممنون‌عزیزم اون اب قلیل باید به شلنگ وصل باشه ؟

واقعا نمیدونم اما اگه فقط چند قطره باشه میتونی ببری تو حیاط شوینده بزنی مبل رو کج کنی با شلنگ از یک ...

کاش میشد خیلی سنگینه‌نمیشه بیرون برد نمیدونم‌مبل شویی میتونه پاکش‌کنه یا بدتر نجاستو‌پخش‌میکنن

نه‌چرمی‌نیس از این تخت‌شوهاست سنگینم هست‌نمیتونم ببرم‌بیرون  ممنون‌عزیزم اون اب قلیل باید به ش ...

نه عزیزم آب قلیل همون لیوان آب میشه

آب شیلنگ جاری هست

فقط اول نجاست و کامل پاک کن. با چند دستمال کاغذی و اینا راحت‌تر پاک میشع

باشامپوفرش ودستمال تمیز

نه نجس تر میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
باشامپوفرش ودستمال تمیز

نجسی با شامو فرش پاک نمیشه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...