2777
2789

من پسرم چهارسالگی بخاطر حساسیت به لاکتوز یکم التهاب شد روده اش، علایمشم درد شکم و اسهال همراه با بلغم بود، با پرهیز و چندماه مصرف دارو خداروشکر خوب شد

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دقیق تر بگید چه پرهیزاتی و چه داروهای مصرف کرد

پرهیز از شیر و لبنیات و هرچی که توش شیر بود، حتی بیسکوییت، داروها هم ساشع امپرازول که روزی یدونه ناشتا تو اب حل میکردم میدادم بهش، قطره پدی لاکت روزی یک میلی 

خداروشکر دعاکنید دختر منم خوب بشه

انشالله عزیزم، دکتر خیلی مهمه، ما چندجا رفتیم هیچکدوم تشخیص درست ندادن همه فکر میکردن ویروس هست که اسهال میگیره چقدر الکی چرک خشک کن خورد پسرم، آخر سر دکتر تخیص داد

من پسرم چهارسالگی بخاطر حساسیت به لاکتوز یکم التهاب شد روده اش، علایمشم درد شکم و اسهال همراه با بلغ ...

سلام عزیزم وقت بخیر.. میشه شمارمو بدم باهم حرف بزنیم.. دخترمنم این شرایط داره 2سال ونیم.. انقد گریه میکنم و فکروخیال ک دیگه روانی شدم.. میشه بگید چیکارکردین و خوب میشن واقعا 

سلام عزیزم وقت بخیر.. میشه شمارمو بدم باهم حرف بزنیم.. دخترمنم این شرایط داره 2سال ونیم.. انقد گریه ...

بیا خصوصی گلم