2777
2789

ماجرا از این قرارها که من ی شهر دیگه درس میخونم و دانشجو ام و خونه یکی از اقوام زندگی میکنم 

من یک دوست صمیمی دارم که با هم زیاد حرف می‌زنیم و الان ی سالی میشه که با هم رفیقیم 

دیدید بعضی وقت ها آدم صمیمی میشه با یکی ماجراهای دوروربرشو هم تعریف می‌کنه با ابن فکر که پیش خودشون میمونه این راز ؟! منم یسری از ماجراهایی که تو خونه اون فامیلمون بود رو براش تعریف کردم چون اونم ماجراهای دورشو تعریف میکرد 😭 

نگو این عوضی اون فامیلمون رو می‌شناخت و رفته تمام حرف های منو پخش کرده و آبروی فامیلمون رو برده و به همه گفته که من این حرفارو زدم و مشخص هم بود که من زدم چون من خونشون بودم 😭 من اگه ی درصد میدونستم میشناسه هیچ وقت تعریف نمیکردم 😭

بچه ها من خیلی پشیمونم کلی عذر خواهی کردم ، من به آدم غلطی اعتماد کردم نمی‌دونم دیگه چیکار کنم 😭 اصلا تو شوکم 😭 به خودشم چیزی نمیتونم بگم چون رفیق صمیمیم بوده میترسم حرف های دیگه ای که بینمون بوده رو هم پخش کنه 😭💔 چطوری جبران کنم چیکار کنم 😭

قطعا اول به خودش بگو و بگو به شدت کارش حال بهم زنه اون آدم دوستت نیست دشمنته  بعدم سلی کن بزا ...

میترسم حرفای دیگمو پخش کنه 

دیدی دو تا دوست صمیمی میشینن با هم از هر دری صحبت میکنن؟ ما هم این شکلی بودیم میترسم چیزی بگم حرفام در مورد بقیه دوستام یا کسایی که میشناسه رو پخش کنه و فقط اوضاعم رو خراب کنه 😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقول قدیمیا :  کور وارد خونه مردم شو، لال از اون بیرون بیا 

حتی اگر دوستت هم اون فامیلتون رو نمی شناخت شما نبابد اسرارشون رو براش تعریف میکردی 

اونا بهت لطف کردن اجازه دادن تو خونشون زندگی کنی  بعد شما خیانت به لطفشون کردی 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بخدا از قصد نبود ، هیچ وقت بهم نگفت که طرفو میشناسه 😭💔 من بهش اعتماد داشتم 💔

حتی اگر نشناسه اسرار خونه کسی نباید فاش بشه 

الان هنوز باهاشون زندگی میکنی؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بقول قدیمیا :  کور وارد خونه مردم شو، لال از اون بیرون بیا  حتی اگر دوستت هم اون فامیل ...

اره حق با شماست خیلی اشتباه کردم خیلی، کلی ازشون عذرخواهی کردم ولی میدونم چیری درست نمیشه  😭💔

خیلی حالم بده نمی‌دونم چیکار کنم 

عذاب وجدان داره خفم می‌کنه 

هیچ وقت تو چنین شرایطی نبودم 😭💔 

حتی اگر نشناسه اسرار خونه کسی نباید فاش بشه  الان هنوز باهاشون زندگی میکنی؟

ارشون معذرت خواهی کردم گفتن عیب ندارع بخشیدن 

ولی من خودم دیگه روی موندن ندارم میرم خوابگاه 😭💔

اره حق با شماست خیلی اشتباه کردم خیلی، کلی ازشون عذرخواهی کردم ولی میدونم چیری درست نمیشه  😭💔 ...

در عوض دیگه برات تجربه میشه دیگه اسرار هیچ بنده خدایی رو پیش کسی تعریف نکنی 

بعنوان یه تجربه خوب این رفتار خودت و دوستت رو به ف_ا_ل نیک بگیر    که دیگه در آینده آویزه گوشت بشه که ازین اشتباهات نکنی 

خدا دوس نداره ما راز بقیه آدما رو فاش کنیم و آبروشونو ببریم

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ارشون معذرت خواهی کردم گفتن عیب ندارع بخشیدن  ولی من خودم دیگه روی موندن ندارم میرم خوابگاه 😭 ...

حتما این کار انجام بده هر چه قدر خوب برخورد کنند دلشون از شما سنگین شده 

به اون دوستت هم درس درست و حسابی بده و باهاش قطع رابطه کن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
حتما این کار انجام بده هر چه قدر خوب برخورد کنند دلشون از شما سنگین شده  به اون دوستت هم درس د ...

اره فقط الان منتظرم یکم شرایط آروم تر بشه 

دلم می‌خوام ازش بپرسم مگه چیکارت کرده بودم که این طوری کردی باهام 😭 قبول دارم من خریت کردم تعریف کردم ولی تو چرا بی وجدان بودی پخش کردی مگه رفیقت نبودم 😭

بخدا الان پدر و مادرم باهام صحبت نمیکنن 

خیلی تنهام ، هیچ جایی رو جز اینجا برای راهنمایی ندارم 💔