2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش نمیدونم چیزی اونقدر خاص نبوده برام که یادم بمونه 

ولی روزی که نمونه دولتی قبول شدم از خوشحالی گریه کردم یادمه صبح زود بود نتیجه رو دیدم ولی کنکور شست بردش

دومیشم شاید خنده دار و احمقانه باشه اما ما ایرانیم پیشرفتی که اونور هست برامون عجیب 

وقتی برای اولین بار رفتم سفر خارج از ایران 

خیلی قشنگ بود یادمه من نشستم گوشه یه چهار راه فقط مردمو نگاه میکردم خیلی قشنگ بود

چهارده سالم بود خواهرم دنیا اومد مثل دخترمه جلو چشمام داره بزرگ میشه سال دیگه میره دانشگاه قدش از من بلند تر شده و من هردفعه میبینمش قند تو دلم آب میشه 

شوهرم قطعا یکی از قشنگترین اتفاقای زندگیمه همیشه باعث میشه بخندم و همه جا حامی و پشتیبانم‌بوده 

و معجزه زندگیمم پسرمه که از روز اولی که دیدمش حس میکنم زندگیم عوض شده دلم‌میخواد آدم‌بهتری باشم سالمتر زندگی کنم و بیشتر عمر کنم تا بتونم مثل خواهرم بزرگ شدنش رو ببینم 

روز تولد دخترام,وروزایی که عادی میرن وجنگ ودعوا نداریم وارامش داریم ,روزی که بچم شاگرد ممتاز شد,روزای خوب هنوزم مونده که بیان ,هرلحظه که غذایی داریم و باهم جمع میشیم دورسفره یعنی روز خوب خدایاشکرت بخاطرنعمتهایی که دادی بهمون وما نادیدشون میگیریم

اتفاقات ساده همیشه منو خوشحال میکنه و اصولا دنبال اتفاقات عجیب غریب نیستم.

مثلا دانشگاه قبول شدنم

مسافرت های تابستونه

شیراز گردی با خانواده

کافه گردی با دوستان

پیاده روی با مامان

درست کردن یه شام یا کیک خونگی

بازی های خانوادگی و فیلم دیدن 

..............................

بزرگترین اتفاق زندگیمم این بود که خانوادم ۱۸ سال پیش خیلی فقیر بودن و حتی پول خرید نون نداشتن.

اما بابام خیلیی برا زندگیش تلاش کرد که البته مدیون رفتارای مامانمه و الان خداروشکر وضعیت مالی خوبی داریم.

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼