2777
2789
عنوان

خسته ام از بی پولی از وقتی

634 بازدید | 23 پست

یه ماشین خریدیم انگار نحس بود خیلی کم پول میاد دستمون اونم با یه چشم بهم زدن تو این گرونی میره کی مثل من بدبخته 

میشه برام دعا کنید تموم بشه این روزامون،😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای چقد شبیه منی ت😐😐😐😐😐

یه پراید خریدیم ماهی ده تمنم قسط داریم 

گفتیم ماشین بخریم یکم خوشحال شیم

انگار بلا اومد خونمون اصن نگاه ماشین نکردم بدم میاد 😔

فیلمباز🎭🎬.             فیلم و سریال خاستی بگو معرفی کنم👍
در امدتون چقدره که ده تومن قسط ماشین میدین

سیزده تمن

اونا قسط وامه که ماشین خریدیم 

امان از بی پولی

ماشین بوخوره تو سرم 

فیلمباز🎭🎬.             فیلم و سریال خاستی بگو معرفی کنم👍
ماشین نحس نیست زمونه زمونه ی بدی شده پول بی ارزش شده

نمیدونم والا همیشه میگفتم اگه ماشین داشته باشیم حداقل هفته ای یه بار پسرمو میبره بیرون یه هوایی بهش بخوره ولی الان یه طوری شده انگار هوومه از وقتی خریدیم انگار پاقدمش بد بود برامون

الکی گردن ماشین بدبخت ننداز . مقصر کسای دیگه هستن که ارزش پولمون از پشکل کمتره

چیکار کنم خسته شدم باور کن از وقتی اومده انگار شوهرم طلسم شده دیگه پول شده جن و ما بسم الله

من الان مثل یه مردم میخوام برم سر تمام مغازه های شهر را بگردم ببینم کار گر نمی خوان برم کارکنم ماهم خیلی بی پول شدیم کار هم نیست

همسرم کاش دوباره بودی کاش دوباره نفس میکشیدی کاش بزرگ شدن سه تا پسرت را میدیدی زندگی بی تو خیلی سخت میگذره اللهم صلعلی محمد و آل محمد💔