2777
2789

چطور با این کوچیک شدنم تو چشم اطرافیان کنار بیام؟

چطور شرمنده خودم نباشم که هیچ کاری ازم برنمیاد و فقط دارم نگاشون میکنم؟

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
همین الان داشتم فک میکردم دل کندن چقدر سخته

این شرمندگی جلوی اطرافیان و خودت از اون هم سخت تره برا من

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته  درده  جون کندنه . ووووووووووووولی به روز میگی خدا را شکر که رفت

اون که اره

فقط این حس حقارت که همه میدونن و خودمم مثل ماست نشستم نگاه میکنم انگار ذره ذره جونمو میگیره

اون که اره فقط این حس حقارت که همه میدونن و خودمم مثل ماست نشستم نگاه میکنم انگار ذره ذره جونمو میگ ...

درکت میکنم ولی کاری نمیتونی بکنی .جز اینکه حداقل ظاهر سازی کنی که مثلا برات مهم نیست 

عاشق مولانا💗

درکت میکنم ولی کاری نمیتونی بکنی .جز اینکه حداقل ظاهر سازی کنی که مثلا برات مهم نیست 

اره🥲🥲🥲

میتونی کلاس انلاین ما شرکت کنی  جلسه اول رایگان شرکت کنی تا خیلی راحت تر زندگی کنی از آسیب های اطرافیان درامان باشی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷

کاری ازم بر نمیاد فقط خدا میخوام برات معجزه کنه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ  ﴿ ۱ ﴾ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ  ﴿ ...

مرسی عزیزم🥲

این سوره برای آرامشم خوبه؟ یا اینکه به سزای عملش برسه؟