2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از وام ازدواج

101 بازدید | 16 پست

سلام خانومای لطفا هر تجربه که از وام دارید بهم بگید اینکه باهاش جهیزیه میگیرید یا میدین به همسرتون 

چه بانکی سخت نمیگیرن کلا هر تجربه ای دارید ممنون میشم بگید استفاده کنیم 

من پدرم اصلا بفکر نیست پول داشت باهاش زمین خرید چندماه دیگه عقدمیکنم چیزی ام نخریدم فعلا مگه وام و بگیرم از طرفی اصلا دلم نمیاد پدرم پرداخت کنه قسطارو بااین شرایط اقتصادی شغلشم ازاده نامزدمم میگه نصفشو چهیزیه بخر نصفشو بده من ولی موندم بین دوراهی به نظرتون چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی اطلاع داره که اگه ۱۰ سال پیش کسی ازدواج کرده باشه و بخواد فقط بخاطر وام طلاق بگیره و مجدد با همو ...

من یکی از دوستام۲۴سالشه میخواد وام پدر مادرشو بگیره فقط مونده ضامن ببره مادرشم متولد ۵۸هست مثل اینکه شرایط سنی داره فکر نمیکنم نیاز باشه طلاق بگیرید 

ضامن کارمند رسمی بانک ملی یدونه میخاد تو ۴ ماه میدن 

ولی ب گفته دوستان بانک تجارت با بازنشسته و پروانه کسب و جانباز هم وام میدن 

وامتو ب همسرت نده ب هیچ وجه 

پدرت برداره 

بستگی داره جهاز چی بخای بخری و چیا ب پای پسره 

اگ تیکه های بزرگ ب پای پسره 

شما میتونی با نصف یا نصف بیشتر وامت ی جهاز معقول بخری ن برند 

ولی اگ تمام جهاز با شماست باید بیشتر از پول وامتو بدی جهاز

اگ قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم🥀🖤
سه ماه دیگه عروسیمه و خریدامم تموم شده از رو تجربس که میگم پدر من برای همون لوازم ضروری که شما میگی ...

ممنون بخاطر تجربه تون، پدر شما داراست خدا بیشتر بهش بده من نمیخوام فشار رو کسی باشه تا ۱٠سال البته مبلغی ام نیست ولی من دوست ندارم 

ضامن کارمند رسمی بانک ملی یدونه میخاد تو ۴ ماه میدن  ولی ب گفته دوستان بانک تجارت با بازنشسته ...

ممنون عزیزم 

تیکه های بزرگ و همسرم خریده رسم داریم فقط فرش مونده که اونو با هم میخریم 

اصلا دنبال چشم و هم چشمی و برند خریدن و خرید وسایل بلا استفاده نیستم وسایل خونه طوریه که ۵٠سال از ازدواجم بگذره باید خرید من واسه شروع زندگی میگم حداقل با نصف وام 

سوال کردیم نمیشه فکر کنم فقط باید طلاق بگیرن و مجدد ازدولج کنن

برا اینا اینطور نبود فقط چون پدرشون سنش بالا تر بود وام فقط به مادرشون تعلق میگیره تموم کاراشم کردن طلاقم نگرفتن بخوان مجدد ازدواج کنن